U trendu

Ovo su najpopularnije seks poze u svetu, iznenadićete se koja je prva

Najpopularniji seksualni položaj na svetu je tzv. doggy ili pseća poza, pokazalo je istraživanje Cult Beautyja u kojemu su se orijentisali na podatke o tome kakve poze su ljudi najviše pretraživali na Googleu.

Među pet najtraženijih seks položaja na svetu bili su i misionarska, obrnuta kaubojka, kaubojka i poza 69.

Istraživanje je pokazalo kako su i potrage na webu za pozama u seksu značajno porasle u poslednjih godinu dana.

– Doggy je trenutačno je najpopularniji seksualni položaj na svetu, a taj je izraz u proseku tražen više od 820.000 puta mesečno. Misionarska je pretraživana 600.000 puta, a obrnuta kaubojka ima 480.000 pretraživanja. Kaubojka je takođe vrlo popularna, taj izraz je pretražen 390.000 puta, a poza 69 tražena je 360.000 puta – objasnili su istraživači.

Pseća poza se pokazala posebno popularnom u Kanadi, Singapuru, Grčkoj, Nemačkoj i Južnoj Africi. Obrnuta kaubojka je najtraženija u Velikoj Britaniji, Irskoj, Norveškoj i u Argentini.

Holanđani vole misionarski seks, a Francuzima je favorit kaubojka, što je slučaj i u Španiji, Turskoj i Brazilu. U Danskoj, Belgiji i Poljskoj parovi se najčešće zabavljaju uz pozu 69.

– Seks je jedan od najintimnijih i najposebnijih činova u kojima učestvujemo, a kada nađemo svoju omiljenu pozu koja zadovoljava obe osobe, to svakako podiže iskustvo na novi nivo. Sjajno je videti takav niz omiljenih položaja u seksu širom svijeta – kazao je PR Cult Beautyja, firme koja se, između ostalog, bavi i prodajom seksualnih igračaka, prenosi The Star.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)