U trendu

Ovo su striptiz trikovi profesionalaca koje mora da zna svaka žena

Nije baš tako lako naći se ispred partnera i polako skidati odeću, verovatno vam mnogo toga prolazi kroz glavu. Ono što biste trebali da uradite je da se opustite, jer striptiz pod određenim okolnostima može da bude veoma seksi, a ne samo jedno dosadno skidanje, prenose mediji u regionu.

Pripremite se za predstavu „samo za tvoje oči“ uz savete profesionalne striptizete po imenu Frensis.

– Nikada nemojte raditi ono što ne želite. Ovo je osnovno pravilo za dobar striptiz, ističe Frensis. Pripremite prostor u kojem ćete izvodite striptiz. To znači da se na neki način fizički distancirate od partnera i imate prostor samo za sebe, a da on pri tom može da vas vidi.

– Pripreme za striptiz daju posebnu snagu. Štikle i prigušeno svetlo je nešto što se podrazumeva. Sigurno striptiz nećete izvoditi na dnevnom svetlu u patikama, to nema efekta, Frensis dalje objašnjava. Daleko je lakše kada imate plan. Biće vam lakše ako spremite koreografiju, odaberete muziku, dobro se pripremite.

Ako vam je potrebno jedno kratko piće, zašto da ne, uzmite ga, ali samo jedno. Nosite udobnu odeću, neku koja vam lepo stoji, koja klizi pod rukom i lako se skida. Sasvim je u redu da nosite neki zanimljiv nakit, koji ćete ostaviti na sebi, kada sve ostalo budete skinuli. Nemojte da odugovlačite previše, može da postane dosadno.

A ukoliko počnete da se osećate neprijatno u sred tačke, jer vaš partner gleda u vas otvorenih usta i razrogačenih očiju, znajte da je to normalno i da ne treba da se osećate glupo zbog toga. Igrajte se kosom, prebacite je s jedne na drugu stranu ili je zabacite unazad. To je vrlo efektan potez.

Održavajte kontakt očima i komunicirajte seksi glasom sa svojim partnerom. Kada skidate donje delove, okrenite se leđima prema partneru kako bi imao bolji pogled na vašu guzu. – I na kraju, ono što je najvažnije, vjerujte svojoj intuiciji, poručuje Frensis.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar