U trendu

Ovo treba da znate pre veze za jednu noć

Da li ćete završiti kod njega ili vas nije jedino o čemu bi trebalo da razmišljate…

Držite se pravila od dva dozvoljena pića

Ako ste jedna od onih osoba koje kokteli naprosto mame, bilo bi znatno bezbednije po vas da se ograničite na dva pića. Piće bi trebalo da vam pomogne da se opustite i ponašate slobodnije i senzualnije, a ne da se jedva odvučete do partnerovog stana. Alkohol takođe smanjuje libido, pa će vam biti znatno teže da postignete orgazam.

Ponesite zaštitu

Pošto je vrlo verovatno da ovo nije prvi njegov izlet na jedno veče, apsolutno je neophodno da se zaštitite. Da se ne biste opterećivali time da li će imati kondom ili ne, najbolje je da igrate na sigurno i kupite ga vi. Veliki broj žena se zanese i zaboravi na ovaj problem, da bi se nakon dan-dva osvestile i trčale kasnije u apoteku, po test za trudnoću, ili na testiranje na HIV.

Oslonite se na sebe i budite aktivni

Pošto se upuštate u seksualni odnos sa osobom koju ne poznajete, male su šanse da će potrefiti šta vam prija iz prvog pokušaja, tako da je najbolje da se sami fokusirate na postizanje orgazma jer najbolje poznajete svoje telo. Takođe, zaista nema razloga za stidljivost – kažite jasno i glasno šta vas uzbuđuje i šta vam prija. To što uživate u potpunosti, učiniće i vašeg partnera zadovoljnijim.

Ne plašite se toga da isprobate nešto novo

Ako imate hrabrosti, veza za jednu noć može biti odlična prilika da proširite svoj seksualni repertoar. Isprobajte novu poziciju, „dirty talk“ ili nešto neuobičajeno – šta god bude prijalo vama i vašem partneru. Ipak, ako vam u bilo kom trenutku nešto bude smetalo, ne ustručavajte se da kažete kako vam ne prija i predložite nešto drugo ili se vratite onom što ste prethodno radili. Žene u vezama za jednu noć obično teže postižu orgazam, pa nemojte razmišljati o tome i vršiti pritisak na sebe. Umesto toga, produžite predigru i prepustite se uživanju – najbitnije je da se dobro provodite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar