Ovu seks pozu svi OBOŽAVAJU, garantuje orgazam za pamćenje

Omiljena i ženama i muškarcima.

S*ksualna želja se razlikuje kod svake osobe, a na nju mogu uticati mnoge stvari kao što su privlačnost, s*ksualni nagon, sloboda u s*ksualnom ponašanju, zrelost…

Ipak, naučnici su pokušali da otkriju koja s*ksualna poza je najpopularnija među današnjim parovima, odnosno ona koja budi najveću strast u krevetu.

Jedna nova studija poznate kompanije okupila je 1.000 ljudi sa podneblja Evrope i Amerike koji su iskreno govorili o svojim s*ksualnim preferencijama, eksperimentima i željama.

Stručnjaci su pregledali statističke podatke ankete, na osnovu kojih su otkrili da je najpopularnija s*ks poza među parovima dogi stajl (64,7 %), a odmah iza nje, na drugom mestu, nalazi se kaubojka koju je izabralo čak 60,4% anketiranih.

U samom vrhu liste, visoko treće zauzela je obrnuta kaubojka (54,2%), četvrto čuvena „69“ (49%), a peto misionarska (47,1%).

Zanimljivo je da su žene otkrile da u proseku imaju od devet do deset orgazama mesečno, a svaka druga žena koja je učestvovala u studiji je priznala da je koristila vibrator.

U nastavku vam otkrivamo 9 najpopularnijih poza u s*ksu:

1. Dogi stajl: 64.7%

2. Kaubojka: 60.4%

3. Obrnuta kaubojka: 54.2%

4. Poza 69: 49%

5. Misionarska : 48.8%

6. Klečeći ili stajaći „wheelbarrow“: 47.1%

7. Kašika: 44.4%

8. Stojeći: 40.1%

9. X poza: 35.1%

Da li ste nekada probali neku od ovih poza? Koju pozu u s*ksu vi volite da praktikujete?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.