U trendu

Pazite se: Žena koja se ovako ponaša oteraće svakog muškarca

Posle raskida žene se često pitaju gde su u vezi pogrešile. Do sada su na to i slična pitanja odgovarali uglavnom stručnjaci, ali konačno su i muškarci progovorili. Istraživači sa Univerziteta u Brizbejnu razgovarali su sa muškarcima o tome koje ženske osobine ne mogu da prihvate i zbog čega su spremni da raskinu vezu.

Preterano pedantne

Muškarci ne žele ni vezu sa ženama koje su preterano uredne i to očekuju i od svojih partnera, tako je barem izjavilo skoro 20 posto muškaraca. Oni su objasnili da je veza sa ženom koja stalno čisti, briše i opominje „nemoj to“ ili „pazi da ne isprljaš ovo“, veoma naporna. Niko ne želi da bude pod stalnim pritiskom, piše Avaz.ba.

Ne vole njihove prijatelje

Muškarcima su prijatelji veoma važni pa ako ih žena ne voli, nastaje problem, reklo je više od 20 posto muškaraca. Učesnici istraživanja jasno su naglasili da ne žele devojku koja ne voli njihove prijatelje i koja se trudi da ih razdvoji.

Sve muškarce smatraju istim

Stav da generalizovanje nije dobra osobina žena deli svaki peti muškarac. Kako objašnjavaju, veoma su alergični na žensku primedbu da su svi muškarci isti, naročito jer je žene obično koriste dok kritikuju njihovo ponašanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar