U trendu

Pet moćnih rečenica koje svaka žena želi da čuje u krevetu

I reči mogu biti moćan afrodizijak u krevetu. Svako ima svoje želje kada je u pitanju vođenje ljubavi, ali ovih pet rečenica bez sumnje će odobriti većina žena.

„Reci mi šta želiš“

Mit o tome da bi muškarci trebalo da čita misli svoje partnerke kada je u pitanju vođenje ljubavi odavno smo zaboravili. Ako nešto želite, onda to i treba da kažete, a još je lepše kada muškarac sam pokaže interes za zadovoljstvo svoje partnerke i želi da joj ugodi.

„Da, imam kondom“

Samosvjesne žene same će se pobrinuti za kontracepciju, ali vole da znaju da i njihov partner vodi računa o tome i da je svestan važnost odgovornog seksualnog ponašanja.

„Sviđa li ti se to što radim?“

Sramežljivije žene možda neće odmah partneru dati do znanja šta im najviše odgovara. Zbog toga je ovo jednostavno pitanje efikasan način da muškarac sazna oseća li se žena dobro ili ne.

„Obožavam tvoje…“

Svi se ponekad osećamo malo nesigurno tokom vođenja ljubavi pa je uvek lepo čuti šta to partner najviše voli na nama i čega ne može da se zasiti. Takav iskreni kompliment u intimnim trenucima ženama podiže osećaj samopouzdanja.

„Fantastična si“

Muškarci obožavaju kada žene pohvale njihove seksualne veštine, ali zašto oni ne bi pohvalili vaše? Kvalitetan seks je dvosmeran proces kojem takođe mora da vlada jednakost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar