Pet stvari kod muškarca koje će garantovano uzbuditi svaku ženu

Mnogim ženama nije potreban romantični gest da bi ih partner seksualno uzbudio. Dovoljne su svakodnevne sitnice i upravo su one okidač koji ‘pali’ večinu dama i održava vezu stabilnom.

Ovo je pet najčešćih svakodnevnih stvari koje muškarci svesno ili nesvesno rade, a koje prilično uzbuđuju leši pol.

Njegov glas

Dubok glas asocira na dominaciju i snagu. “Žensko telo različito reaguje na različite muške glasove i može ih povezati sa seksom ili romantikom, što nije toliko značajno kada su ženski glasovi u pitanju”, kaže April Mancini, stručnjak za odnose među polovima .

Njegove ruke

Ovde govorimo o tome kako žene reaguju na mišićave i njegovane ruke muškarca. “Što veće i snažnije, to bolje”, kaže Mancini. “Ima nešto u snažnim rukama, pa makar one bile prekrivene žuljevima.”, dodaje ona.

Namrštena obrva

Jedno istraživanje pokazalo je da su ženama manje atraktivni muškarci koji izgledaju srećno od onih koji deluju ponosno i ozbiljno.

Uniforma

“Uniforma implicira da je on stekao moć i pokazuje je putem odeće”, kaže Mancini. ”Verovatno će se mnoge žene osećati sigurno u blizini muškarca u unifromi. Pored muževnog muškarca osećaće se još ženstvenije”, dodaje ona.

Kućni poslovi

Podela kućnih poslova postala je jako važna za funkcionisanje jedne veze. Pravedna podela poslova znači i emotivnu podršku partneru, i to je razlog zbog kog se uzbudimo kada ga vidimo kako pere, kuva ili ide po namirnice u prodavnicu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.