U trendu

Pet stvari o vašoj vezi koje će muškarac reći svom prijatelju, a vama nikad

Postoje stvari koje muškarci nerado priznaju u odnosu sa ženama i radije će ih zadržati za sebe, kako ne bi bili pogrešno shvaćeni, ali će rado reći prijatelju.

Muškarci obično govore ženama ono što žele da čuju, jer kada su zaista iskreni i kažu šta misle, žene ponekad ne vole te odgovore. Često se radi samo o tome da neke stvari doživljavamo drugačije, ali to može dovesti do toga da se partner zatvori i prestane da razgovara sa vama o određenim temama. A onda se desi da za neke od ovih stvari znaju samo njegovi dobri prijatelji, takođe muškarci.

Šta im smeta u seksu

Muškarci vole seks, vole raznolikost. Vole žene koje uživaju u seksu, uživaju u raznolikosti i aktivni su partneri. Kada sa ženom počnu da pričaju o tome, može se desiti da ih pogrešno shvate. Zato će momci na kraju prestati da pričaju o seksu sa partnerkom.

Romantika i zašto je nema

Ako želite da se mazite, nemojte se pre toga svađati zato što je ostavio dasku u toaletu ili zato što nije izneo smeće. Momci ne osećaju intimnost posle svađe. Takođe, nemojte se ljutiti na partnera što nije napravio prvi potez, već mu jednostavno recite da želite da vas zagrli.

Strast za stvarima koje ne volite

Generalno, kada vam muškarac kaže da ne voli crtane filmove, akcione filmove, motocikle, sport, Simpsonove, on često laže. Ove stvari koristi da gubi vreme jer ga ne opterećuju i ne zahtevaju veliku posvećenost. Ako postoji nešto pametnije što želite da uradite, samo morate pronaći način da mu to predstavite.

Ne voli istu zabavu kao vi

Ni po koju cenu ne bi gledao Bridžit Džons, ali gleda samo da bi vas usrećio. Činjenica je da će muškarci često pristati na neke stvari samo zarad mira u kući. Ako ovo osećate kod svog partnera, nemojte se ljutiti, lepo je od njega. Iskoristite to vreme za druženje ili ga oslobodite obaveza kako biste na miru mogli da radite ono što volite.

Misli da ste ljuti kad kažete da želite da razgovarate

Kada mu kažete da želite da razgovarate, često mu šaljete signal da želite da iznesete nešto što vas muči, što je noćna mora za sve muškarce. Većina njih se odmah oseća ugroženo i ima potrebu da se brani. Umesto toga, započnite razgovor bez velikih uvoda i priprema.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.