U trendu

Pet tipova žena koje muškarci izbegavaju pod svaku cenu: Samo se okrenu i odu

Prečesto to u svetu izlazaka ide otprilike tako da upoznate nekoga, obavite nekoliko telefonskih razgovora, jednom izađete i onda se više nikada ne vidite.

Mnogi muškarci naime izbegavaju dublje odnose sa ženama koje imaju određeni karakter jer misle da veza s nekim takvim neće uspeti. Ne radi se o stavljanju drugih u kategorije, ali postoje neke ličnosti koje vas navedu da se jednostavno okrenete i pobegnete.

Evo 5 tipova žena koje muškarci izbegavaju pod svaku cenu:

1. Koketa

Muškarci vole žene koje flertuju. Privlači ih dobar flert jer osim što je zabavna i šarmantna, ona definitivno nije sramežljiva. Koketna dama odmah pokazuje interes, čineći upoznavanje i udvaranje još lakšim. Za muškarca je olakšanje to što ne mora da radi sav posao. Ali postoji razlika između situacijskog flerta i serijskog flerta, a ovaj drugi je nešto s čime oni jednostavno ne žele da se bave. Serijska koketa nabacuje se svima. Žena koja neselektivno ‘trepće’ isprva se čini kao izazov, ali ta igra jako brzo ispari. Nakon nekog vremena momci shvataju da je njoj potrebna stalna pažnju jer ima velikih problema sa samopoštovanjem.

2. Ljubiteljka obaveza

Zamislite na trenutak da ste muško. Upoznate fantastičnu ženu i prvi sastanak se super provedete. Imate sjajan razgovor i tek ste počeli da se osećate prijatno kad, odjednom, ona počinje da razgovara o mestu vašeg vjenčanja, o tome koliko dece želi i o imenu vašeg budućeg psa. Stvara veliki pritisak odmah u startu. U svakoj zdravoj vezi, prvih nekoliko meseci – a posebno prvih nekoliko sastanaka – trebalo bi da budu lagani. S tako brzim prelaskom na ozbiljne teme, možda su njeni planovi samo ispunjenje njenih snova bez obzira na to ko stoji preko puta nje, prenosi 24sata.hr.

3. ‘Privezak’

Ova devojka ne može nigde da ide niti da išta radi bez društva svog muškarca. Ona prihvata sva njegova interesovanja, zove 15 puta dnevno i ne voli kad nije u njegovoj blizini da može da prati njegovo ponašanje. Ovo je više posla nego što veza zaslužuje. Ona vam je na raspolaganju i oslanja se na vas da je zabavite jer ona zapravo nema sopstveni život. Oduzima energiju i iscrpljuje strpljenje svojim zahtevima.

4. Party devojka

Bezbrižna je, možda pomalo divlja, a spolja izgleda kao osoba koja bi mogla da zainteresuje svakog momka. Međutim, nakon što bolje pogledaju, shvate da je celi njen život zabava. Iako se garantovan dobar provod može činiti kao dobra ideja, kakva će ona biti na otrežnjujućem svetlu dana, to je pitanje. Njene urnebesne ludorije, otvorena ličnost i dobri plesni pokreti dobri su u malim dozama, ali… Teško je imati zdrav odnos s osobom koja velike probleme skriva ispod svoje ‘zabavne strane’.

5. Brbljavica

Žena koja nikada ne ćuti, jedva prestaje da diše. Čini se da je zabrinuta samo za ono što joj se događa u životu i deli svoje brbljave uvide, takođe ima sklonosti prema tome da bude kraljica drame. Njene predstave izluđuju muškarce iz očiglednih razloga. Većina misli da je za razgovor potrebno dvoje, ali ne i ona. Žene su verbalnije od muškaraca, međutim ova devojka ne zna da je zvuk tišine zlato. Mora da nauči da što više priča, to manje uči.

Iako postoje izuzeci od gore navedenih tipova ličnosti, pred ovim devojkama je težak put. Iako izbegavanje žena s određenim tipovima ličnosti može da olakša stvari, budite otvoreni i upamtite da vaš savršeni par možda neće doći u malom paketu koji ste zamislili, donosi YourTango.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.