U trendu

Pitali su žene koja veličina penisa im je idealna: Odgovori su bili šokantni

Veličina idealnog penisa tema je mnogih rasprava, i kod muškaraca, a i kod žena. Varate se ako mislite da veličina penisa diktira dobar seks jer izvrstan seks možete imati s bilo kojom veličinom – kod seksa je bitna i hemija i tehnika. Bez obzira na to, mnogi su radoznali i pitaju se koja je ženama idealna veličina muškog ‘alata’.

Prosečna veličina penisa u erekciji varira između 13.9 i 16 centimetara, a rezultati istraživanja su otkrili da ženama nije važnija veličina već obim penisa. To je potvrdila i vođa studije, doktorka Nikol Praus.

– Za maksimalan seksualni užitak, jasno je da žene preferiraju penise šireg obima jer takvi imaju bolji uticaj na stimulaciju klitorisa. Žene preferiraju različite veličine za različite trenutke tako da su velike šanse da je svaki muškarac nekome idealan u zavisnosti od vrste veze koju traže – tvrdi dr. Praus.

Postoje različiti oblici, vrste i veličine muškog ponosa, a tim istraživača došao je do ženama idealne konačne (prosečne) veličine penisa te se pokazalo da veće ne znači nužno i bolje.

Istraživači su okupili 75 žena čiji je zadatak bio da provere 33 veštačka penisa različitih veličina i oblika stvorenih 3D printerom. Ovom studijom otkriveno je da žene ne samo da preferiraju ‘prosečnu’ veličinu penisa već imaju različite ideje o savršenom penisu u zavisnosti od toga žele li dugoročnu vezu ili samo seks na jednu noć.

U studiji su morale da odaberu idealan penis za dugoročnu vezu i one su izabrale penis veličine 16 centimetara dok su za seks na jedno veče odabrale penise veličine 16,2 centimetra, piše Marie Claire, a prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.