U trendu

Podsetite ih da su vam privlačni

U vreme kada se udvarate nekoj osobi na razne načine ćete joj stavljati do znanja da vam je privlačna. Kasnije, kad veza "odmakne", na to se neretko zaboravi, a ne bi trebalo, jer je voljenoj osobi i dalje potrebno da joj povremeno stavite do znanja da vas i dalje privlači, da niste postali nezainteresovani niti da je uzimate zdravo za gotovo.
Pomenuto se ne odnosi samo na to da muškarci treba da nastave da svojoj dragoj daju komplimente i pokazuju joj da ih i dalje privlači, već da isto i žene treba da čine kad je njihov dragi u pitanju. Smatra se pravilom lepog ponašanja (koje, nažalost, mnogi ne poštuju) dami uputiti kompliment, ali se ređe pominje da bi komplimente trebalo davati i gospodi s kojom ste u vezi, jer je i njima to potrebno.
Ima dama koje neće propuštati da svom partneru kažu da ga vole, i to je divno, lepo je čuti da si voljen. Ali, to nije jedina potreba u ljubavnoj vezi; on će želeti i da čuje da vam je privlačan, da dobro izgleda, pa je poželjno povremeno mu i to reći.
U vezi je, naročito nakon što neko vreme prođe, veoma lako pomisliti da se podrazumeva da vam je voljena osoba privlačna, pa ne biste ni bili s njom da vas ne privlači, zar ne? Takođe je lako zaboraviti na davanje komplimenata voljenoj osobi, i to bude nešto što se valjda podrazumeva, ili nešto na šta prestane da se misli. Rezultat bude taj da voljenoj osobi nedostaju takve lepe reči, da se oseća nezadovoljno, zanemareno – nekad će takve reči, pa i više, potražiti sa strane, ukoliko ih ne dobije u vezi.
A nije teško, zaista. Nije teško povremeno reći voljenoj osobi da dobro izgleda, staviti joj do znanja da vas i dalje privlači. Nije teško, a može puno da znači – nekada upravo to znači razliku između toga hoće li veza opstati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.