U trendu

Pokvariće vam užitak: Tri stvari koje žene ne treba da rade pre seksa

Seks je strastveni trenutak u kojem morate maksimalno uživati. Ipak postoje neke navike koje mogu da ga pokvare  ili pak izazovu neželjene posledice nakon vođenja ljubavi.

Donosimo tri stvari koje žene ne bi trebale da rade pre seksa.

1. Depiliraju se

Tokom seksualnog odnosa područje oko prepona i butina izloženo je trenju i prekomernom znojenju. Upravo zbog toga koža će se iziritirati ako je neposredno pre seksa depilirana, a kao što je mnogim ženama dobro poznato, pojedini delovi mogu se i upaliti.

2. Piju lek protiv alergije

Lekovi koji umanjuju alergijske reakcije poput antihistaminika deluju tako da opuštaju telo. Ali ovaj lek ima snažno delovanje i na vašu sluzokožu koja je povezana sa celim telom, počevši od usne duplje pa tako i s vašim intimnim područjem.

Antihistaminici smanjuju lučenje vaginalne sluzi zbog čega seks neće biti prijatan kao i obično. Stručnjaci manjak sluzi usko povezuju i s orgazmom, što znači da će žene tada mnogo teže i skoro nikako doći do željenog vrhunca. Isto važi i za pokušaje začeća jer vaginalna sluz značajno olakšava prolazak spermatozoida do jajašca, piše Zadovoljna.hr.

3. Trpe odlazak u WC

Ako ste se upustili u vrući trenutak, a strast je na samom vrhuncu, ali osećate potrebu za odlazak u toalet da urinirate, nemojte trpeti. Naime, bešika je smeštena vrlo blizu vagine i svaki pritisak na nju i te kako ćete osetiti, zbog čega seks neće biti toliko prijatan i opušten. Isto tako, ako vam se urinira tokom seksa mokraćni kanal i bešika su opterećeni i puni tečnosti zbog čega je opasnost od upale bešike uzrokovane seksom mnogo veća.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.