U trendu

Pomalo perverzna poza garantuje neverovatan orgazam, ali ako je izvedete kako treba

Isprobavanje novih poza u seksu uvek je dobar način da začinite stvari među jorganima. Sada, ako se osećate odvažno, možda biste želeli da isprobate perverznu ‘tehniku helikoptera’ u krevetu.

Promena poza u seksu uvek će učiniti čuda za vašu intimu. Odabir različitih tehnika može poboljšati seks i ostaviti vas potpuno zadovoljnima.

Najnovija poza koja će biti fantastičan dodatak seksualnom životu zove se ‘helikopter’. A u slučaju da se pitate kako je dobio ime, samo znajte da ćete izgledati poput helikoptera kada njime ovladate.

Ali biće vam neophodna fleksibilnosti i puno izdržljivosti da uspe – i te kako će se isplatiti kada ga savladate, donosi Daily Star.

Da biste izveli tehniku, počnite tako što ćete se postaviti u položaj na sve četiri, spuštajući glavu. Obavezno gurnite i stražnjicu prema gore.

– Partner mora da stane na ruke i kolena kao što biste to uradili s doggy pozom. Drugi partner je iznad u pozi za plank i podupire se rukom ili laktovima. Za penetraciju, mora izvoditi male sklekove. Iako zvuči kao kao puno posla, seks položaj helikopter definitivno se isplati. Ako se pravilno izvodi, obećava eksplozivne orgazme. Ali biće vam potrebno malo snage i fleksibilnosti – kaže seks ekspertkinja Tatjana Dijačenko, a prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.