U trendu

Pomoću ovih 6 načina možete učiniti orgazam intenzivnijim

Prema statistikama, oko 70% žena ne doživi orgazam tokom intimnog odnosa, prenosi Prva.rs. Vreme je da popravite situaciju i naučite kako da konačno dobijete pravo zadovoljstvo. Uz ovih šest načina učinićete orgazam intezivnijim.

Slepi povez
Dokazano je – Kod „slepe“ osobe sva ostala čula se popravljaju: opažate mirise, dodire, zvukove na potpuno drugačiji i mnogo jači način… Zato ne propustite priliku da doživite potpuno nove senzacije. Možete da vežete partnera ili sebe ili možete oboje to da uradite.

Potražite erogene zone
Najčešći problem devojaka koje nikada nemaju orgazam je to što same ne znaju šta vole. Odgovor na vaše goruće pitanje reći će vam vaše telo: masturbirajte, milujte se i dodirujte se – jedini način da otkrijete koja su područja najosetljivija i kada vam je najbolje. Shvatajući sve o sebi, pređite na svog partnera: proučite svaki centimetar njegovog tela. Znajući sve erogene zone međusobno, biće vam lakše da pružite maksimalno zadovoljstvo.

Recite šta da radi
Svi doživljavaju različita seksualna iskustva, a vidovnjaci su retki među ljudima. Stoga je susret sa muškarcem koji će odmah shvatiti kako da vam ugodi u krevetu prilično težak. Pomozite svom partneru: direktno recite šta vas najviše uzbuđuje i šta vam se uopšte ne dopada. Ne ćutite i ne zatvarajte se: zašto gomilate nezadovoljstvo i ogorčenje prema partneru.

Eksperiment
Nikada nemojte da se plašite da isprobate nešto novo: pozu, lokacije, igračke. Ako vam seksualni život postane monoton, dosadan, a vi se već osećate kao penzioner, zašto onda ne promenite sve u jednom danu? Pogledajte seksi prodavnicu, rezervišite hotelsku sobu, odlučite se na seks na javnom mestu… Uopšte, učinite sve što do sada niste radili – samo ako bi to uzbudilo oboje.

„Isključite“ glavu
Svi receptori odgovorni za zadovoljstvo nalaze se u mozgu. Stoga, ako je kod kuće u krevetu vaša glava još uvek zauzeta radnim problemima (ili porodičnim problemima, ili ste zabrinuti da će on uočiti nabore na struku), orgazam se neće dogoditi. Hitno oterajte sve uznemirujuće misli i potpuno se predajte procesu. Nacrtajte odgovarajuću erotsku sliku u glavi (neka to bude vaš okidač) i koncentrišite se isključivo na senzacije.

Probajte kokosovo ulje
Malo ljudi zna, ali kokosovo ulje je najbolji lubrikant na svetu. Odmah ćete osetiti razliku: prijatna prirodna aroma umesto jagode i potpuno drugačiji nivo osetljivosti. Lep bonus: tokom predigre kokosovo ulje se može koristiti kao masažno ulje (usput, savršeno hidrira i neguje kožu).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.