U trendu

Pomoglo im je da prebole raskid

Svaki raskid je bolan i potrebno je vreme kako bi se preboleo. Različite dame su našle različite stvari koje su im bar malčice pomogle da izađu na kraj sa sopstvenim osećanjima posle bolnog raskida, a mi prenosimo neke od njih. Ovi detalji neće vas zalečiti preko noći, ali možda mogu da vam pomognu da se osetite malo bolje.
Farbanje kose u plavo. Kada je jednu devojku ostavio momak s fakulteta, otišla je kod frizera i zamolila ga da je ofarba u plavo, u nadi da će joj svetlija boja kose popraviti raspoloženje. I delovalo je! Stvarno se osetila bolje i sada to preporučuje kao dobar metod ostavljenim damama.
Podrška prijatelja. Posle teškog raskida, prijateljice su provele veče s damom koja je raskinula i navele je da napiše spisak razloga zbog kojih joj njen sad već bivši apsolutno nije potreban u životu, a zatim su je nagovorile da te razloge viče koliko god glasno može kako bi bile sigurne da ih neće zaboraviti (ne znamo da li su dama i njene prijateljice malo popile te večeri). I pomoglo je – sačuvala je taj spisak da je podseti da ne treba da trči za bivšim, da i ne spominjemo da joj je prijala podrška prijateljica.
Izlasci. Jedna dama je naterala sebe da u periodu od mesec dana nakon veoma teškog raskida prihvati svaki poziv za izlazak, bilo da se radilo o sastanku s nekim novim ili o pozivima prijatelja, na primer, da se poseti neka izložba. Čak i ako je u pitanju bio utorak uveče a sutra je rano ustajala i nije joj bilo do izlaženja, pristajala je. Zaista joj je pomoglo da manje razmišlja o raskidu, a kada je tih trideset dana prošlo, shvatila je da o bivšem više i ne razmišlja.
Sport. Može i borilačka veština – jedna dama je upisala kik-boks posle raskida, i kad god je udarala vreću, zamišljala je da je to njen bivši. Pomoglo joj je da izbaci negativna osećanja iz sebe, a uz to je i u znatno boljoj formi, toliko da se sad divi samoj sebi i svojoj snazi.
Ako mislite da bi vam nešto od navedenog pomoglo, probajte i vi!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.