U trendu

Popularne seks poze koje su precenjene: Puno posla malo koristi, ovo su stvarna iskustva

Vođenje ljubavi u automobilu, pod tušem i poza 69 pokazali su se ‘precenjenim’, ako je suditi po komentarima na Redditu, gdje je otvorena anketa o toj temi. Stotine ljudi podelilo je svoja iskustva.

Izdvojili su sedam ‘najnepoželjnijih’: To su, osim seksa u automobilu, pod tušem i poze 69, i obrnuta kaubojka, gledanje u oči tokom oralnog seksa, poze ‘joga tipa’ i vođenje ljubavi na plaži. 

Jedan korisnik je rekao da je seks u automobilu zapravo ‘za tinejdžere koji nemaju drugo mesto za izlazak’. Drugi je kazao da je to iskušao jednom u životu i nikada više. Bio je s partnerkom usred ničega u Teksasu, bilo je leto, a oni su isključili automobil.

– Automobil je za pet minuta bio toliko vruć da smo se oboje umalo onesvestiti – napisao je.

I seks pod tušem mnogi smatraju precenjenim. Jedan je to lepo objasnio.

– Ah, seks pod tušem. Tamo gde bi trebalo biti klizavo – nije, a tamo gde ne bi trebalo biti klizavo – jeste – opisao je svoje iskustvo.

Ocenili su neugodnim i vođenje ljubavi na plaži jer ‘se pesak zavuče baš svugde’ kao i pozu 69 jer ‘je teško skoncentrisati se kada istovremeno dajete i primate’.

Neki smatraju previše razvikanim i poze koje zahtevaju predznanje iz joge.

– Bilo koji ludi položaj za seks koji zahteva od vas da budete instruktor joge. Iskreno, više je posla nego što vredi, i baš uvek je jednom partneru neugodno, kao da će slomiti vrat ili nešto slično – pojasnio je.

Jedan korisnik je rekao da mu je kontakt očima tokom felacija vrlo neugodan.

– Ne volim kontakt očima dok mi neko pruža oralni seks. Ona me promatra iz nekog čudnog ugla, a ja ne znam kakvu bi facu trebao složiti – rekao je.

I dok obrnuta kaubojka može biti zabavna, napisao je neko, ali ‘to izgleda bolno za mene’.

– Možda samo ja to tako doživljavam, ali sam 100 odsto sam siguran da to ne želim. Ne bih voleo da se moj malac nezgodno savije i proživim pakao zbog toga – pojasnio je.

S njime se složila i jedna devojka. Rekla je kako joj se teško pomerati u tom položaju, a stimulacija je nikakva. Draža joj je klasična kaubojka, kada je na partneru okrenuta mu licem, a ne leđima.

– Sve u svemu, puno posla za malo zadovoljstva, a tu je i strah da ću se vratiti na njega pogrešno i povrediti mu polni organ – napisala je, a prenosi Men’s Health.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar