U trendu

Poznati 18+ glumac otkrio kako ženu dovesti do ludila: ‘Muškarci, ovo vam je greška broj 1’

Ako ste muškarac koji se muči u spavaćoj sobi, ne tražite dalje, zvezda filmova za odrasle je otkrila kako možete da postanete milion puta bolji. Rob Bampton (37) iz Kvinslenda, koji nosi umjetničko ime Robbie Oz, otkrio je kako muškarci mogu da poboljšaju svoj seksualni život sa ženama.

‘Telu žene potrebno je 20 minuta da se zagreje’

Rob je broj jedan kreator „obrazovnog“ sadržaja u Australiji na stranici OnlyFans s 22.000 pretplatnika i među 60 je najboljih u svetu na Pornhubu.

Greška broj jedan za koju je rekao da muškarci prave jest ta da se malo fokusiraju na predigru. „Telu žene potrebno je oko 20 minuta da se zagreje, upotrebite masažu i dirajte je pre nego što se upustite u sam čin seksa“, rekao je Rob za Dejli Star.

„Komunikacija je ključna, pitajte ženu o njenim željama. Seks ima više komponenti, uključujući masažu, tantru i komunikaciju, a nije samo penis u vagini“, objasnio je.

„Ohrabrujem to da imate dobar odnos s pornografijom koja ne sme da utiče na vaš život, ne morate ejakulirati sve vreme“, kaže Rob i ističe da, oni koji nisu previše seksualno samouvereni, sami vežbaju ono što žele da poboljšaju u odnosu sa ženom.

Objasnio je da se većina stvari može poboljšati masturbacijom. Jedan od primera koji je predložio bio je kontrolisanje nivoa užitka, što uključuje povećanje nivoa užitka na 80%, a zatim ponovno smanjenje na 50% kako bi užitak mogao duže da traje.

Različiti položaji, masturbacija…

„Takođe preporučujem promenu brzine i položaja“, rekao je 37-godišnjak. „Različiti položaji tokom masturbiranja daju vam raznolikost kada je seks u pitanju. Moj savet za manje samopouzdane je da nauče alate na mojoj veb stranici, kao što su informacije o špricanju, najboljim seksualnim položajima i masažama stidnih usana, kako bi seksu pristupili sa znanjem“, kazao je. Za muškarce koji su sigurniji u spavaćoj sobi, predložio je da nauče nešto novo o tome kako udovoljiti ženi.

„Svaka je žena drugačija, a potrebe iste žene mogu se menjati iz dana u dan“, rekao je. „Radite na komunikaciji, pitajte ih šta žele i uključite masažu i igračke da uzbudite žene“, rekao je Rob koji želi da edukuje muškarce o seksu jer kaže da oko njega postoje razne zablude. Objasnio je da je jedan od glavnih problema koje muškarci imaju je verovanje da jedna veličina penisa odgovara svima, što nije slučaj, prenosi Net.hr.

‘Svaka žena je drugačija’

„Komunikacija je jedini način da saznate šta vaša partnerka želi, muškarci pretpostavljaju, a ne pitaju“, rekao je. “Zapamtite, svaka je žena drugačija i ne treba vam veliki penis da biste imali sjajan seks. Muškarci se često fokusiraju na klitoris, a ne na zadovoljstvo cele vulve i unutrašnje strane bedara, jer to takođe stimuliše žensko telo“, savetovao je Rob.

Zvezda filmova za odrasle je takođe rekla da muškarci često zanemaruju korišćenje daha tokom seksa. Rob je objasnio da muškarci ovde mogu koristiti trbušni dah i kontrolisati nivo uzbuđenja, duboko disanje omogućuje ženi da se oseća prijatno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar