U trendu

Prepoznajte svog muškarca

Mislite da je vaš muškarac jedinstven i da ne možete ni u jednu grupu da ga ubacite, tipizirate, i zbog toga vam je posebno drag. Ako je tako, onda vi ništa ne znate o „podgrupama“. Nadajte se da vaš dragi nije među navedenim, jer grupa muškaraca koja sledi jesu oni koje bi trebalo izbegavati ako želite ozbiljniju vezu. Ako ni vama nije do toga, onda samo napred – zabavni su za neki provod i tako tipski određeni da vas ni u jednom trenutku ne mogu iznenaditi. Pronađite ga među sledećim, i ukoliko vam smeta, postupite po uputstvu.

Mamin sin

On je sladak, nežan, tih dečko. Možda još uvek živi sa roditeljima i jede samo onu hranu koju mu mama spremi. Biće sa vama jedino ako ste se svideli njegovoj mami, gledaće sa vama serije koje gleda i njegova mama, čisto da bi bio u toku. Recite nešto protiv njegove mame i vašoj vezi je kraj.

Jeftin profesor

Harizmatičan, ali pun sebe. Sve znanje koje ima bledi u poređenju sa njegovim mišljenjem o samom sebi. Savršen za priču i dobijanje boljih ocena na ispitima. Zakon takvu vrstu veze ne dozvoljava, a sa druge strane, opet vas obara na ispitu. Obratite mu se rečima „sekretare“ (misleći na sekretara fakulteta) i tu je kraj.

„Bilder“

Zgodan, jak, opasnog pogleda, nosi kačket naopačke i obožava fudbal. Mišići su ti sa kojih ne možete skinuti pogled, ali muka vam je od ogledala na svakom ćošku i mazanja mišića uljem da bi lepše izgledali. SOS kanal je jedini TV kanal u njegovoj kući. Samo počnite da kritikujete lokalne timove i otići će.

Dečko u trendu

Sve na njemu je u trendu i teško vam je da idete u korak sa njim. Odelo, obuća, kosa, mesta na koje izlazi, sve se menja paralelno sa trendovima koje prati. Ali kako odoleti njemu u odelu, uglancanim cipelama i privlačnom mirisu koji se širi oko njega? Vaša garderoba naspram njegove deluje patetično, pre bi gledao najnoviju Armanijevu kolekciju nego izašao sa vama. Dovoljno je pitati: „Koko… Š… ko?“, i nestaće.

Usamljeni tip

Fin, romantičan, sa dugim izvijenim trepavicama, uzdiše dok priča. Uradio bi sve za vas i samo traži da mu se pruži šansa. Uradio bi SVE za vas tako da sama pomisao na to zvuči jezivo, svi prijatelji su mu oženjeni i on sam jedva čeka taj trenutak. Šta uraditi da on sam ode od vas, a da ga vi ne ostavite? Pokažite mu da volite da budete sami i više od njega, i da nemate nameru da se udate.

„Feminista“

Voli da priča, energičan, strastven, vegeterijanac. Isuviše ga zanimaju ženske teme, za razliku od sporta. Neće se nikada poneti kao kavaljer, jer „po njemu“, to vređa vašu ličnost. Krenite na derbi sa drugovima i pozovite i njega. Zagarantovano vam se nikada više neće javiti.

Nije baš „strejt“

Obožava da ide u kupovinu sa vama i provede sate i sate po radnjama, izgleda tip-top, nema nijedne falinke. Zuji kroz grad i svi ga poznaju. Obožava da sa vama gleda seriju „Vil i Grejs“, i to i suviše. Spot Džordža Majkla gleda sa istim oduševljenjem kao i vi. Pozovite ga u lov sa vašim tatom i sve će vam biti jasno.

Umetnička duša
(Pisac, koji će jednog dana to i postati.)

Naočare koje nosi jesu ono šta ste prvo primetili i oduševili se, pored odeće na koju uopšte ne obraća pažnju. Bez beležnice u ruci nikuda ne ide. Uvek pronalazi pravu reč za sve, živi kao Hemingvej u nekoj usamljenoj garsonjeri, a na izlaske možete da zaboravite. Oduvaćete ga rečenicom tipa: „Na kom je jeziku pisan „Hazarski rečnik“?“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar