U trendu

Prerano upoznavanje njihovih bližnjih

U svakoj iole ozbiljnoj vezi doći će i do toga da upoznate prijatelje i porodicu voljene osobe. To je dobra stvar, znak da ste voljenoj osobi bitni, da se stvari kreću napred – ali s tim ne treba žuriti.
Ne mislimo ovim da kažemo da upoznavanje porodice i prijatelja voljene osobe treba odlagati u beskonačno – jednom ćete ih svakako upoznati, a zatim ćete ih bar ponekad viđati. To su sve normalni međuljudski odnosi. Međutim, nekad se desi da se dvoje, zbog jakih emocija, zanesu, i da prvi susreti s osobama bliskim onome ili onoj koje volite budu prebrzo. A onda mogu nastati problemi.
Kao jedno, porodica i prijatelji voljene osobe će vas pomno posmatrati. Ne zato što žele da vas špijuniraju, niti zato što unapred imaju loše mišljenje o vama, nego će samo želeti da bolje upoznaju nekoga ko je blizak s njima dragom osobom – i želeće da prokljuve jeste li vi dovoljno dobri za tu osobu. A vama se lako može desiti da se unervozite tako „pod prismotrom“, naročito ako je prismotra počela još pre nego što ste se opustili pored dragog ili drage.
Kao drugo – posledica onog prvog – može se desiti da pred tom porodicom i prijateljima počnete da se ponašate onako kako se inače ne ponašate, da pustite da oni utiču na vaše ponašanje da biste se pred voljenom osobom prikazali u što boljem svetlu i da bi vas i ta porodica i prijatelji prihvatili. Čineći to, vi zapravo igrate ulogu, a kasnije može biti prilično teško da ponovo budete jednostavno vi – a to je ono što treba da budete.
Zato: ne žurite s ovim upoznavanjem. To je ipak veoma bitan i veoma krupan korak kojim ulazite u svet voljene osobe, što znači da ga ne treba činiti dok niste sigurni da u taj svet želite da uđete. Naravno da od tog upoznavanja ne treba ni bežati – samo ga treba obaviti onda kada mu bude vreme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.