U trendu

Prestao je da zove!

Upoznale ste novog muškarca i dopao vam se. Počeli ste da izlazite i on vam se sve više sviđa. Ne radi se o tome da odlično izgleda (mada sigurno ne smeta ako je tako); ne radi se ni o njegovom računu u banci. Jednostavno, beskrajno je šarmantan, zabavan, duhovit i sve je nekako opušteno s njim. S nestrpljenjem iščekujete svaki njegov poziv i SMS poruku – a on često zove i često vam šalje poruke i svaki put vas nasmeje. Kako je sve predivno lako s njim i kako je sve zabavno! Uživate i već, krišom od same sebe (hej, emancipovane ste, jake, samostalne, nećete valjda tako nešto sebi da priznate?!), odbrojavate vreme do njegovog sledećeg poziva.

Onda on odjednom prestane da zove. Nema više onog neobaveznog ćaskanja, nema ćeretanja preko telefona, nema duhovitih poruka… Nema ničeg! Ne znate šta da mislite – šta se desilo? Dosadile ste mu, sve je gotovo?

Mada postoji teoretska mogućnost da je tako, najverovatnije nije. Naravno, postoji i mogućnost da je vašem novom dragom iskrslo nešto jako hitno i jako loše pa ne stiže da vam se javi, ali onda bi vam valjda makar poslao poruku da je zatrpan problemima koji zahtevaju njegovu kompletnu pažnju. O čemu se onda radi?

Najverovatnije je reč o tome da ste počele ozbiljno da mu se dopadate. Dok je sve bilo flertovanje i neobavezno viđanje, mogao je bez problema da vam često šalje vesele poruke, međutim, mnogi muškarci, jednom kada se zaista „zagreju“, veoma teško nalaze prave reči – a pošto se boje da ne „zabrljaju“, veoma im je stalo do toga da ne kažu nešto pogrešno. Onda ćute dok ne smisle nešto što im deluje dovoljno dobro, a to ume da potraje (hej, koliko puta se vama desilo da ćutite da ne biste bez veze „lupile“ nešto?).

Zato, bez brige. To što se on nakon perioda vesele neobavezne igre odjednom ućutao ne znači ništa loše, naprotiv – znači da se konačno zaista „zagrejao“ za vas i da će veza postati ozbiljnija. Čestitamo!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.