Prevarila je muža, a razlog će vas ZAPANJITI

Varate li vi svog muža? Evo šta tvrdi jedna žena

Ako ne varate svog partnera, ne znate šta propuštate – barem tako tvrdi Rejčel Foster u tekstu objavljenom na portalu The Sun.

Nakon što je prevarila svog supruga, Rejčel tvrdi da svaka žena treba da ima ljubavnika barem jednom u životu!

Više od četvrtine žena koje varaju osećaju se privlačnije, a 22 odsto njih se oseća mlađe, sudeći prema podacima istraživanja koje je sproveo sajt llicitencounters.com. Na te podatke se poziva i Rejčel, a zatim opisuje kako se ona osećala dok je afera trajala.

„Koža mi je blistala, osećala sam se mlado i energično – nije mi trebalo ni botoks ni teretana jer sam sve to imala kraj sebe“, kaže ona.

Sa svojim mužem je, kaže, imala stabilan odnos, ali onda joj je na poslu privukao pažnju deset godina mlađi kolega sa posla.

Rejčel priča da ne zna kada se to tačno desilo, ali da joj je u braku postalo dosadno jer je muž stalno gledao u telefon ili igrao igrice.

„Imala sam 38 godina, a osećala sam kako mi mladost i samopouzdanje klize iz ruku. Ugojila sam se, tražila sam utehu u čokoladi i kolačima. Što sam više pokušavala da razgovaram sa mužem o tome kako se osećam, to je naš odnos postajao gori“.

Ova žena kaže da je dala sve od sebe da ponovo oživi strasti u krevetu, kupovala je seksi veš, nosila visoke štikle, ali ništa nije pomagalo. I sve to je doprinelo da padne na šarm svog kolege.

„Nakon nekoliko pića smo završili kod nejga i imali smo neverovatan, strastveni seks. Nikada nisam toliko uživala i uhvatila sam sebe kako planiram naš sledeći sastanak. Osećala sam se živom prvi put nakon nekoliko godina“.

Seks sa ljubavnikom nije mogla da izbije sebi iz glave, a kaže da koliko god se nije osećala lepo što vara supruga, bilo joj je uzbudljivo što se krije.

Muža je slagala da ide na kurs šivenja kako bi uveče mogla da izlazi iz kuće, i, iako je na početku grizla savest, potisnula je taj osećaj.

„Seks sa njim je bio zabavan i spontan, nisam mogla da ga se zasitim, bilo da smo to radili u hotelskoj sobi li na zadnjem sedištu njegovog automobila“, iskrena je Rejčel.

Zbog ljubavnika se osećala mladom i seksi, on joj je stalno upućivao komplimente i u tome je uživala.

„Baš kao i mnoge druge žene, i ja sam postajala nesigurnija u svoj izgled kako sam starila, tako da mi je trebalo nešto što će da mi podigne samopouzdanje“.

Afera se završila nakon „neverovatna“ tri meseca, kada je njen ljubavnik odlučio da se pomiri sa svojom ženom. Dve godine kasnije i ona se rastavila od svog muža koji nije saznao za njenu aferu.

„Žene, nikada ne recite nikad kada je reč o neverstvu jer kada vas partner uzima zdravo za gotovo i ne sluša šta mu govorite, to nije fer igra. Ako muškarci stalno varaju, zašto ne možemo i mi?“, upitala je ona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.