U trendu

Prevarili ste partnera u snu? Čim se probudite uradite jednu stvar

Sanjali ste da ste prevarili partnera i pitate se šta to znači? Neki se odmah zabrinu i objašnjenje traže u sanovniku, a ovoga puta stručnjak za anlizu i značenje snova, Tereza Čeng priskače u pomoć. Kako ona tvrdi takvi snovi su potpuno normalni i to je zapravo poprilično uobičajeno. Tereza Čeng ispričala je šta vam um poručuje ako redovno sanjate da imate aferu, piše „Mirror“.

„Nije čudno ako sanjate da imate aferu. Ali, pitate se šta sve to znači? Afere su vrlo česta tema snova. Svako ih ima, čak i oni koji su u dugim i zdravim vezama. To je potpuno normalno jer su ljudi znatiželjna bića i u svojim snovima možemo sigurno istraživati ​​erotske želje bez da ikoga da povredimo. Nema potrebe da osećate krivicu. Varanje u snovima je normalna pojava. To ne znači da želite da varate, ali to je obično znak da varate sami sebe u nečemu, a vaš zadatak je otkriti što je to nešto“, objasnila je ona.

„Kada se to dogodi, ključna je prva reč koja vam padne na pamet kada pomislite na tu osobu, a to otkrijte odmah uradite čim ustanete. Ta povezanost koju imate s tom osobom je ono sa čime vaš sanjarski um želi da postanete intimniji. Možda je to neka osobina koju morate bolje da razumete u sebi ili neki aspekt sebe koji poričete, ili nešto što morate da otkrijete u sebi. Na primer, ako vam se vaš kolega ne sviđa, ali on ima sjajan smisao za humor, a vi ste skloni da život shvatate preterano ozbiljno, vaš sanjarski um ‘uvalio vas je’ u romansu s tim kolegom kako bi vas podstakao da se razvedrite“, kaže Tereza.

Ona je dodala je da je važno da zapamtite da se san nikada ne odnosi na osobu s kojom varate, već da je sve u vama i onome na čemu je potrebno da radite, odnosno koje aspekte vaše ličnosti morate da razvijete, razumete ili da prihvatite u sebi kako biste se razvijali.

„Ako vaš san uključuje partnera koji vas vara, značenje se prenosi na vaš odnos. Možda ste vi ili vaš partner bili preokupirani i zanemarujete svoju vezu. Ili vam možda posao, ili interes, ili čak voljeni kućni ljubimac oduzimaju mnogo vremena, ili su možda stvari postale previše rutinske između vas dvoje u spavaćoj sobi. Vaš sanjarski um koristi taktiku šoka kako bi vašu budnu pažnju privukao natrag na vaš odnos“, objasnila je ona i dodala da ako se sanjali bivšeg partnera, nema razloga za paniku. To ne znači da ste još uvek zaljubljeni u osobu iz prošlosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.