U trendu

„Prihvatila sam izazov i dva puta dnevno imala seks, evo šta sam zaključila na kraju“

Kao 43-godišnja razvedena majka troje dece, konačno uživam u seksu, iako za to nemam uvek puno vremena. Pa kad mi je prijateljica postavila izazov da pokušam da cele nedelje imam seks dva puta dnevno, zainteresovala me je. Jedino vreme kad sam imala seks i češće od toga bilo je kad sam pokušavala da zatrudnim – a seks je tada bio samo sredstvo za postizanje cilja – napisala je za Women’s Health žena koja je želela da ostane anonimna.

Ovo je njena priča:

Moj dečko Mario i ja obično imamo seks tri ili četiri puta nedeljno, tako da bi ovo bilo značajno više. Odlučila sam da dečku ne govorim o izazovu, a evo kako je prošlo.

Ponedeljak

Deca su mi bila kod bivšeg, a Mario je ostao da prespava. Oboje se spremamo za posao u isto vreme, pa sam odlučila da ga iznenadim ušavši s njim pod tuš da mu pomognem da se opere. Nikada to nismo radili, ali oduvek sam želela da probam seks pod tušem. Iako je bilo malo klizavo i teško za manevrisanje (u filmovima je uvek mnogo jednostavnije) bio je to sjajan način da se započne dan.

Kasnije te večeri Mario i ja trebalo je da idemo u pozorište da gledamo predstavu. Sala je bilo vrlo mračna, pa sam tokom drugog čina stavila ruku preko njegovih pantalona. Ne mogu da verujem da to priznajem, ali otišli smo u WC i obavili seks na brzaka.

Pratila sam Maria, nadajući se i moleći se da nas ne uhvate. Brzo smo završili i vratili se na svoja mesta. Srećom po nas, očigledno niko ne voli da ide u WC usred predstave.

Utorak

Probudila sam se sama od sebe i, da budem iskrena, nakon aktivnosti prethodnog dana, nisam ni razmišljala o seksu. Pokušala sam da masturbiram, ali mi je vagina bila prilično bolna.

Mario je te večeri svratio na večeru i gledali smo film. Zavalili smo se na kauč što je dovelo do seksa u spavaćoj sobi, s puno lubrikanta. Dvaput.

Sreda

Odlučila sam da probudim Maria oralnim seksom, što nije baš nešto što inače radim, ali uživala sam u toj spontanoj strani sebe. Kako je Mario odlazio na put, a deca nisu bila kod kuće, nisam bila sigurna kako ću odraditi drugi seks tog dana. Ali tad sam se setila da bismo i dalje mogli biti zajedno preko FaceTimea. Mislim da je Mario bio malo zbunjen što sam opet započela seks, ali definitivno sam ga brzo pridobila.

Ali kasnije te večeri počela sam da se brinem da mu oduzimam šansu da ‘bude muško’ jer sam ja sve vreme inicirala seks. Poslednje što sam htela je da mu pružim osećaj da sam ja ta koja ga tera na vođenje ljubavi jer Mario, kao i većina momaka s kojima sam bila, voli da bude taj koji pokreće stvari.

Četvrtak

Kad su deca otišla u školu, odlučila sam iskoristiti svoj vibrator. S njim mi ne treba puno vremena, tako da je lako i zabavno. Morala sam da priznam da me više seksa tera da želim još više seksa – stvarno sam se radovala ponovnom susretu s Mariom.

Te večeri pokušala sam da ga pozovem zbog telefonskog seksa, ali on je bio na kasnoj večeri. Mislila sam da pokušam ponovo da masturbiram, ali bila sam previše umorna. Pokušaj da dva puta dnevno vodim ljubav nije bio lagan, naročito jer moj partner nije bio tu.

Petak

Mario me iznenadio došavši ravno s puta u moju kancelariju. Rekao je da ga je naša ‘telefonska konferencija’ naterala da razmišlja o meni i da mora odmah da me vidi. Zaključala sam vrata kancelarije, a većina ljudi je bila na ručku pa nije postojao veliki rizik da nas neko zatekne. To je bilo puno bolje od moje uobičajene pauze.

Te večeri sam poslala Mariju poruku sa željom da dođe, a on me je pitao šta se događa. Rekla sam mu sve o seksualnom izazovu, a njemu je to bilo smešno. Rekao je da to objašnjava zašto sam ga tako mučila u zadnje vreme.

Došao je i imali smo miran seks koji za mene nije završio orgazmom, što nije često. Mislim da je orgazam onemogućila kombinacija dece u kući s toliko istrošenosti. To je definitivno bio nedostatak  – počela sam da osećam kao da kvalitet pati.

Subota

Mislim da je Mario želio da obavi svoj deo da mi pomogne da završim nedelju uspešno, pa smo se opet videli preko FaceTimea rano ujutro. Imali smo FaceTime seks nekoliko puta pre ovog izazova.

Te noći smo opet pokušali da imamo seks, ali stvari nisu išle dobro i bilo mi je bolno – po prvi put za pet meseci koliko smo bili zajedno, Mario je imao problem s erekcijom. Počelo je da deluje kao da toliko seksa nije dobra stvar.

Nedelja

Osetivši obavezu da završim izazov, započela sam dan sa svojim pouzdanim vibratorom. Bilo je manje zabavno nego inače; seks je počeo da bude obaveza umesto nečega što radim zbog zadovoljstva.

Kasnije toga dana, Mario i ja bili smo sami i gledali Netflix. Oboje smo se složili da iako volimo seks, lepo je imati malo vremena da se opustimo. Ali kad sam ugasila svetla i kad smo se zavukli ispod pokrivača, počeo je da me ljubi po vratu i brzo smo počeli da se skidamo.

Mislim da mi je seks dva puta na dan previše. Iako sam imala osećaj da sam neverovatno seksualno stvorenje – mislim, imali smo seks i u pozorištu! – istina je da se može imati previše dobrih stvari. A kad je o seksu reč, ono što smo Mario i ja otkrili jeste da smo propustili iščekivanje, što je ponekad zabavnije od samog čina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)