U trendu

Primećuju vašu kosu

Nije mali broj žena koje se pred odlazak na prvi sastanak strahovito brinu zbog svake sitnice, pa i onih koje su vezane za kosu. A muškarci njenu kosu neće posmatrati na isti način kao i ona, niti će im svaki detalj biti važan.
Ne kažemo da on uopšte neće primetiti njenu kosu. Daleko od toga. Mnogi smatraju kosu ženinom krunom, i nisu daleko od istine. Kosa i te kako može da poboljša ili pokvari nečiji utisak o vama, pa i utisak potencijalnog partnera. Samo, on i ona ne obraćaju pažnju na iste stvari.
Ona će primetiti da su joj krajevi kose iskrzani i ispucali. On neće; morao bi, na njen zahtev, pomno da zagleda da bi to uopšte primetio, a i tada mu to ne bi bilo važno. Niti mu je bitno da ona ima tog jutra ofarbanu kosu (ne, neće mu smetati ako vam se vidi koren kose), niti da izgleda kao da je tek izašla iz frizerskog salona s novom frizurom.
Ono što će muškarac primetiti jeste to da li je kosa čista. Čak i oni muškarci koje mrzi da peru sopstvenu kosu ne vole kad je ženina kosa masna (pod masnom kosom mislimo da je slepljena od masnoće). A ono što mu je bitno jesu dve stvari: da li kosa deluje mekano i negovano i da li ostavlja utisak da bi lepo mirisala kad bi joj se dovoljno približio.
Drugim rečima, njemu uopšte neće biti stalo do toga da ona ima neku komplikovanu frizuru, niti do toga da je savršeno isfenirana. Kako bi se potencijalnom partneru dopala vaša kosa (ovo pod pretpostavkom da nije od onih koje interesuju samo žene s dugom kosom, ili s određenom bojom kose), sasvim je dovoljno da je vaša kosa čista i negovana.
Ako volite da redovno idete kod frizera, da vam je kosa uvek cakum-pakum, i možete to sebi da priuštite, samo napred! Ali, ako ste u panici da mu se nećete dopasti jer niste tek izašle iz frizerskog salona, nema razloga za to. Dok vam je kosa čista i negovana, njemu je to lepa kosa, i vi ste mu lepa dama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar