Pripremite se: 10 znakova da muškarac želi da vas poljubi

Ovi znakovi vam daju jasno do znanja njegove namere, a ako ih znate i vi, neće biti iznenađenja

1. Odjednom – tišina
Primjećujete li kako postaje tiši? Možda skuplja hrabrost da vas poljubi, stvarajući zatišje u razgovoru kako bi stvorio seksi, opuštenu vibraciju.

Oduprite se želji da tišinu ispunite ‘ugodnim ćaskanjem’ i jednostavno prestanite da pričate. Sledeći put kad se utiša na nekoliko sekundi, samo ga zabljesnite vašim najlepšim osmehom.

2. Vrpolji se
Ako odjednom više nije tako ‘kul’, gubi se u razgovoru ili je nešto pogrešno rekao, što nije nameravao, vrlo verovatno da uopšte i ne razmišlja o razgovoru, već o tome kako da vam priđe i da vas poljubi.

Pazite na njegove ruke: ako petlja s čašom, igra se satom i izvlači ruke iz džepova pa ih ponovo vraća na dobrom je putu da vas poljubi.

Stidljiviji momci često će postati nervozni oko vas pa pripazite na ovo. To bi mogao biti vaš trenutak da ga poljubite .

3. Odjednom je jako fokusiran na svoja usta
Grize se za usnu ili je upravo uzeo mentol bombon? Vrlo verovatno se muškarac priprema na poljubac, a ovim radnjama osigurava najbolji mogući dojam.

4. Kao slučajno vas dodiruje
Odjednom mu je ruka na vašem ramenu ili je ‘slučajno’ dodirnuo vašu ruku, koleno ili stopalo ispod stola. Ne, to nije slučajno, to su sve pokazatelji da želi biti u vašoj blizini. Drugi su načini da vam makne pramen kose s lica ili stavi ruku na donji deo leđa dok hoda uz vas.

5. Primećuje vaše usne
Nemojte brinuti ako uhvatite njegov pogled kako se udaljava od vaših očiju dok razgovarate. Sve dok gleda u vaše usne sve je u redu jer je to pokazatelj da bi možda želeo da kruniše druženje poljupcem.

6. Sve vam je bliže i bliže
Odlučiti se za poljubac s nekim ko vam je udaljen dva metra je prilično teško i zastrašujuće. Pa nije ni čudno da će vam se muškarac malo pomalo približavati.

Ovde je važan vaš govor tela: ako želite taj poljubac – ne mrdajte! Bar malo olakšajte siromahu.

7. Primećuje vaš parfem
Naginje se i komentariše kako lepo mirišete?  Ne daje kompliment Kalvinu Klajnu, vrlo verovatno samo pretpostavlja da imate parfem, a sve u cilju da vam se što više približi i proveri jeste li i vi zainteresirani za njega.

8. Zadubljeno gleda u vas
Govor tela je dobar znak za čitanje nekoga, ali šta je s nečijim očima?  Šta znači produženi pogled oči u oči?

Postoji velika razlika između gledanja nekog s poštovanjem i gledanja s ljubavlju, a ta razlika je očita u dužini pogleda. Ako kontakt traje, onda definitivno nije u pitanju poštovanje.

Oči su prozor duše, pa je velika stvar kad momci gledaju u njih.

9. Tiše govori
Psiholozi su istakli da je ublažavanje glasa instinkt kojim čovek želi nekome dati do znanja da želi da ga poljubi. Čini se da su tihi govor povezan s intimnošću, blizinom i strašću.

Obratite pažnju na njegov ton glasa dok se družite. Ako vam muškarac počne tiho govoriti, pripremite se za poljubac.

10. Odgađa odlazak
Ako se zadržava na vašem pragu, ne želeći otići, vrlo verovatno vas želi poljubiti, pa skuplja hrabrost ili čeka savršen trenutak.  Šta god da je, ako odugovlači s odlaskom, definitivno mu je poljubac u mislima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.