U trendu

Probala „žensku vijagru“ posle propalog braka, nije ni slutila šta je čeka tokom prvog seksa posle tog

Izgubila je seksualnu želju u četrdesetim, pa je odlučila je da se razvede. U želji da poboljša svoj intimni život, probala je „žensku vijagru“ u vidu injekcija.

Posle samo jedne terapije, Glorija je bila druga žena. Istakla je da se osećala kao da se desilo čudo. „Posle injekcija, osećala sam se da se nešto probudilo u meni. Kad god bih doživela vrhunac, to bi bilo dugo i intenzivno“, otkrila je.

Sada ima 52 godine i istakla je da joj je krivo što ranije nije otišla na kliniku za kozmetičko i seksualno podmlađivanje. Hirurški i nehirurški zahvati povećavaju osetljivost na stimulaciju kroz podmlađivanje novog vaginalnog tkiva i osetljivost nervnih završetaka. Procedura traje 40 minuta i zahteva lokalnu anesteziju. Bol se oseća prilikom uboda injekcije i potrebno je samo nekoliko sati za oporavak, objasnila je Glorija.

Iako je namenjen ženama od 35 do 50 godina, klinika na kojoj je Glorija uradila tretman, tvrdi da je ova procedura dobila veliko interesovanje žena u ranim 20-im. Ipak, dr Šazija Malik kaže za Metro da zapravo ne postoje dokazi koji bi podržali njegovu efikasnost.

„Iako neka iskustva pokazuju da može da poboljša intenzitet orgazma i zadovoljstvo, nema naučnih dokaza za tako nešto i nema dokaza da može da pomogne ženama koje nikada nisu doživele vrhunac“, kaže ona i dodaje da postoje potencijalni rizici poput infekcije, krvarenja i bola na mestu injekcije.

Glorija je do sada imala pet tretmana koje će ponavljati na svake dve godine. Uprkost tvrdnjama lekara da ne postoje dokazi za pomenute rezultate, Glorija ovaj tretman preporučuje svojim prijateljima.

„Učinila sam to jer sam ponovo morala da pronađem taj deo sebe. Moja seksualnost je ono što me osnažuje. Otkako sam uzela žensku vijagru, imala sam dobra iskustva. To je tretman koji menja život“, istakla je Glorija.

(Mondo)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)