U trendu

Proverite: 4 razloga zašto niste pronašli ljubav

Nakon nekoliko razočaranja u ljubavi, mnogi posustaju i gube nadu. Da li postoji prava ljubav i dobar partner za vas?

Odgovor je da on sigurno postoji, ali možda vi kroz negativne misaone obrasce ne dozvoljavate da ljubav ispuni vaš život.

Iskustva mnogih pokazuju da potraga za odgovarajućim partnerom i iskrenom ljubavlju može trajati dugo i izgledati beznadežno, kao traganje za iglom u plastu sena.

Predstavljamo vam spisak od 4 stvari koje vas ograničavaju da pronađete pravu ljubav:

1. Traganje za savršenstvom

Skloni smo da maštamo i vizualizujemo mnoge stvari u životu, pa tako i partnera. Mnogi maštaju o njgeovom fizičkom izgledu, boji očiju i građi, a drugi o njegovim osobinama i karakternim crtama. Često kada spojite ovo dvoje dobićete idealnog partnera. Ali, da li ovakva osoba postoji?

Da li je traganje za gospodinom savršenim rizično?

Vizualizacija i mašta nas opuštaju, pšomažu da pošaljemo pravu energiju u Univerzum, ali na pšolju ljubavi mogu biti toksičlne. osobe koje vizualizuju potencijalnog partnera mogu odbijati mnoge šasne i prilike za prijatan romantičlni odnos. Postoji rizik čak i da odbiju osobu sa kojom bi bili savršeno kompatibilni jer se ne ukalpa u njihovu percepciju savršenstva.

2. Odnosi bez obaveza kao savremeni trend

Sve više postaju zastupljene veze bez obaveza, bilo koje odgovornosti, obećanja, predanosti i zakletvi. U užurbanom savremneom svetu i pojam ljubavi posmatra se iz više uglova nego ikada pre, a moguće je da ovi uspostavljeni trendovi odnosa bez obaveza mogu biti jedan od uzroka zašto još uvek niste pronašli srodnu dušu.

3. Tehnologija menja komunikaciju

Pogledajte oko sebe u restoranu, tržnim centrima i gradskom prevozu. Videćete brojne ljude koji većinu vremena provode gledajući u svoj mobilni telefon. Napredak tehnologije, društvene mreže i Internet mogu biti sjajne i praktične alatke za život svakog pojedinca, ali ne smemo izostaviti i zaboraviti na moć tradicionalnog komuniciranja.

Komunikacija oči u oči je presudna za upoznavanje osobe, dodir druge duše i energetsku konekciju. Samo ovakvim susretom možete uvideti i kreirati istinsku ljubav.

4. Birate loše veze umesto usamljenosti

Ljubav dolazi kada se najmanje nadate! Prelazak iz jendog neosnovanog i toksičlnog odnosa u drugi samo radi bega od samoće nije rešenje ni dobar put ka ljubavi.

Umesto da idete iz jendog u drugi odnos i doživljavate novea razočaranja, posvetite se sebi. Zadovoljite svoje potrebe, pružite sebi ljubav i ne zaboravite da analizirate svoje emocije.

Kada sebi pružite nežnost, vrata ljubavi počinju polako da se otvaraju u vašem životu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.