U trendu

Prve noći – izbegavajte

Došlo je, konačno, i do prvog vođenja ljubavi s novim muškarcem. Tačnije, doći će do toga – uskoro. Sa sve većim nestrpljenjem to iščekujete i nadate se da će sve proći u redu – da će mu se dopasti kako izgledate nagi, da će uživati s vama, da ćete vi uživati s njim, da neće ispasti da je taj fini momak nekakav perverznjak… Već razmišljate o tome šta biste sve mogle da uradite, kako da se obučete i ponašate, pa da vaš prvi put bude što je moguće uzbudljiviji, da on prosto poludi za vama i da ne može da dočeka drugi, treći, sto prvi ili hiljadu i prvi put… U takvom razmišljanju svakakve ludosti vam mogu pasti na pamet. Evo šta bi prve zajedničke noći ipak bilo bolje izbeći.

Donji veš: verovale ili ne, ali muškarci, u većini, najviše vole jednostavan beli veš (onoliko koliko uopšte obrate pažnju na njega). Ako za prvo veče želite da obučete neki poseban donji veš, može, ali neka ne bude u pitanju tanga ili seksi veš prepun čipke – može da pomisli ne baš laskave stvari o vama. Finiji donji veš, recimo, neki od svile, bez previše seksi ukrasa, lepo bi izgledao, ali nije neophodno da se zamarate time. Kao što smo već rekli, jednostavan beli donji veš je sasvim u redu.

Na „seksi igračke“ (lisice, vibratori, dildoi, koža…) prve zajedničke noći zaboravite u potpunosti, ili rizikujete da svog novog dragog isprepadate i da ga nikad više ne vidite. Kako biste vi reagovali da vam on prvo veče predloži da vas lisicama veže za krevet, a onda vam pokaže i svoj bič? Izuzetak je, naravno, ako ste se u startu upoznali kao par koji se zanima za sado-mazo igrice.

Seksi akrobacije ostavite za neku drugu priliku, makar i izgarali od želje da mu pokažete da ste stvarno u stanju da izvedete sve poze iz „Kamasutre“. Prva noć je za intimno upoznavanje i za početak izgradnje bliskosti, a ne za dokazivanje da ste tokom cele osnovne i srednje škole bili šampion u gimnastici.

Vi ste „žestoka ženska“ i to želite da pokažete! Može, ali ne prve večeri. Udaranje, ujedanje, „bezobrazni“ tekstovi mogu da sačekaju da se bolje upoznate i steknete poverenje jedno u drugo. Za početak, „običan“ seks je idealan.

Što se pružanja oralnog seksa muškarcu prilikom prvog vođenja ljubavi tiče, različita su mišljenja. Neki bi rekli da, ako je muškarac zreo, normalan i uživa u oralnom seksu, nema nikakvog razloga da mu ga ne priuštite (podrazumeva se, ako volite to da radite); s druge strane, nemali broj muškaraca će pomisliti nimalo laskave stvari o ženi koja tokom prvog vođenja ljubavi pristaje na tako nešto. U suštini, ovde je stvar vaše procene s kakvim ste muškarcem i želite li da rizikujete.

Ukratko, pravila za prvu noć mogla bi se svesti na: polako, oprezno, bez preterivanja. Za „preterivanja“, ako u njima oboje uživate, biće i više nego dovoljno vremena jednom kada se bolje upoznate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.