U trendu

Rasplamsajte strasti u spavaćoj sobi: 7 ideja s kojim ćete ga oduševiti svojom kreativnošću

Muškarci su u jednom istraživanju priznali da je stimulacija bradavica jedno od najvažnijih mjesta za poticanje seksualne želje. Seksualni stručnjaci stoga preporučuju nježno sisanje ili lizanje bradavice

1. Usta
Usta su jako bitna erogena zona. Ljubljenje povećava nivo dopamina u mozgu, neurotransmitera koji povećava želju za seksom.

– Možete probati jezikom prolaziti njegovim usnicama ili lagano grickati donju usnu – predlaže seksološkinja Kerol Kvin.

2. Uši
Ako vam se ikad iko igrao s ušima i to vam se svidelo, onda ima smisla da će se to svideti i vašem partneru. U jednom istraživanju pokazalo se da su uši druga najjača erogena zona na muškom telu.

– Probajte polako ustima proći niz liniju njegove ušne resice, lagano je grickati ili lizati. Ili mu samo šaputati o svojim maštarijama – savetuje Kvin za britanski Sun.

3. Vrat
Lagani poljupci niz vrat su jako erotični i brzo će podstaći vašeg partnera na seks. Najbolja tačka za stimulaciju je deo vrata taman ispod kose, koji treba lagano ljubiti s poluotvorenim ustima.

4. Bradavice
U nedavnom istraživanju za američki časopis Cortex, muškarci su priznali da je stimulacija bradavica jedno od najvažnijih mesta za poticanje seksualne želje.

Seksualni stručnjaci preporučuju nježno sisanje ili lizanje bradavice te istovremeno dodirivanje penisa za dodatno zadovoljstvo.

5. Vrh penisa
Na vrhu penisa se nalazi jako puno živaca i to mesto na muškom telu je najbliža verzija ženskog klitorisa. Dakle, bilo da koristite ruke ili ste usred oralnog seksa, budite sigurni da će vam partner biti zahvalan ako se skoncentrišete na ovo mesto.

6. Zadnjica
I muškarci imaju svoju G-tačku. U pitanju je žlezda prostate koja se nalazi otprilike na prst udaljenosti unutar njegove zadnjice. Nisu svi muškarci jednaki, pa postoji šansa da mu se to i ne sviđa. Bila bi dobra ideja pre pokušaja preispitate njegove želje.

7. Perineum
To je onaj mali komad kože između testisa i anusa na kojem se nalaze ejakulacijski mišići. Laganom masažom priuštićete svom partneru jači od uobičajenog orgazma. Probajte dodirivati to mesto prilikom oralnog seksa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)