U trendu

Ravne cipele na prvom sastanku

Nemali broj dama će želeti da na prvom sastanku izgleda što je privlačnije moguće, a tanke, visoke potpetice tome svakako mogu da doprinesu. Ipak, iz praktičnih razloga, mogla bi da bude dobra ideja da se opredelite za ravne cipele.
U čemu je stvar? Jeste, ravne cipele su praktične ako znate da ćete hodati po nekom nezgodnom terenu, ili ako i ne znate gde će vas muškarac sa kojim izlazite izvesti, rekao je samo da će vas iznenaditi, a vi ne biste da ispadne da u to iznenađenje spada i teren na kome biste, ako ste na štiklama, mogle da štiklu (ili nogu) slomite. Ali, ako znate gde ćete izaći, i mesto je pogodno za visoke štikle, u čemu je problem?
Sasvim je moguće da nikakvog problema neće biti, da ćete novog dragog, blistave i pune samopouzdanja dok ste u svojim omiljenim seksi cipelicama, oboriti s nogu. Ali, postoji izvesna prednost koju ravne cipele imaju, a to je sloboda. Sloboda da ne morate da razmišljate po kakvom ćete terenu ići, kojim ćete se aktivnostima baviti, vaše pouzdane cipele će vas poslužiti. A, čak i ako je mesto za izlazak unapred dogovoreno, kako unapred znati da će se na tome i završiti? Šta ako se jedno drugom jako dopadnete, dosadi vam u tom lepom restoranu (ili gde ste već izašli), i rešite da prošetate, i šetate i šetate, zaneseni u razgovor? Na visokim potpeticama, dobile biste plikove. Ili, vas dvoje poželite da izađete na još neko mesto, samo što se do njega stiže kaldrmom. Ili on želi da vam pokaže nešto jako interesantno, nešto što i vas veoma zanima, a teren do toga je nezgodan – u redu, ne bi bio smak sveta, odložile biste to, ali ako budete imale ravne cipele, nećete morati da odlažete.
U kakvim ćete cipelama izaći na prvi (ili bilo koji) sastanak stvar je vašeg izbora i vaših prioriteta. Visoke potpetice daće vam seksi, privlačan izgled, verovatno vam i podići samopouzdanje. Ravne cipele daće vam opuštenost i slobodu pokreta – ne morate da razmišljate o tome kuda će vas to veče odvesti, bar ne u smislu pogodnosti cipela; ako dođe do spontanih izmena planova, vaše pouzdane cipele će vam omogućiti da se tim planovima prilagodite bez straha od povređenih i izranavljenih stopala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)