Razočarani muž priznao: Supruga me više uopšte ne privlači i sramota me je da priznam zašto

To nije nešto što želi da prizna, ali ako želi da bude iskren prema sebi, mora. Jedan razočarani suprug otkrio je na jednom forumu da ga njegova supruga više ne privlači. Kaže da mu je neprijatno da to podeli s drugima jer se oseća nelojalno. Oseća se kao da omalovažava svoju suprugu i to je poslednja stvar koju želi da uradi…

– To nije ono što zaslužuje. Ona je dobra žena. Divna žena. Mnogo bolja osoba od mene. Znam razlog zbog kojeg me ona više ne privlači, a ne postoji dobar način da to kažem – priznaje anonimni muškarac.

Njegova žena se ugojila.

– Gledam svoju ženu i ne vidim dalje od duplog podbratka – kaže.

U poslednje tri godine njegova supruga dobila je poprilično kilograma, a zaokreta nema na vidiku.

– Da, postoje razlozi za to. Niko se ne odlučuje da se namerno ugoji. Ona se ugojila jer je počela da pije. I počela je da pije jer je bila nesrećna. A sada je nesrećna jer se udebljala. Nisam ni ja besprekoran u svemu ovome. Sigurno sam doprineo njenoj nesreći, ali većina njene tuge bila je povezana sa spoljnim uticijima. Posao, porodica, prijatelji… nije bilo lako.. – priča suprug, prenosi YourTango.

Stalno je govorila kako će to promijeniti, ali promjene nije bilo.

– Počnite se mijenjati i držite se plana. Postojala su članstva u teretani i programi dijete i planovi vježbanja i bezbroj drugih strategija, ali moja se žena nije držala ni jedne od njih dulje od dva tjedna. Sve joj je to preteško, i siguran sam da jeste, ali nema drugog načina – kaže on.

Supruga ga više ne privlači, i brak pati kao posledica jer ne postoji više strasti.

– Moja žena zna kako se osećam. Nikada joj nisam rekao. Ali ona to može da oseti. Ona to vidi po načinu na koji je gledam. Može to da čuje u rečima koje ne izgovaram. Ona to oseća u našim praznim zagrljajima. Ona to može da pročita sa stranica našeg smanjenog, jednodimenzionalnog, vrlo povremenog, seksualnog života. To nije seksualni život. To je gotovo bespolno postojanje. A oboje smo premladi za to – objašnjava razočarani suprug, piše 24sata.hr.

Kako je rekao na kraju, on samo želi da ona malo smrša.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.