U trendu

Reper u sceni seksa utroje

Sezonu je otvorio Snoop Doggie Dogg, svojim „ostvarenjem“ „Snoop Dogg“s Doggystyle“. On ipak nije imao m*** da izađe i ispred kamera i zadržao se na tome da se nervozno šetka iza njih za vreme snimanja, no, makar je prodao, kako se priča, preko 50 hiljada primeraka svog hardcore filmskog čeda.

Izgleda, međutim, da sve tvrđa vremena traže i sve tvrđe momke, pa ako si pravi motherf****r, onda to i dokaži. Rap sastav Naughty By Nature poznat je po svom velikom hitu „O.P.P.“, ali za njihovog člana Treach-a tek ima da se čuje, zahvaljujući „ulozi“ u porniću „Treach“s Naturally Naughty Porno Movie“ – ovaj reper, ni manje ni više, učestvuje u sceni seksa utroje sa zvezdama Obsession i Chocolate.

Ovo delo visokog rafinmana producirala je kuća Bedbug Films, deo Mojo Home Video i trebalo bi da bude objavljeno 23. aprila, sasvim slučajno – na isti dan kada izlazi i novi album grupe, pod nazivom „Licons“.

Na ovom pak albumu gostuju, što svojom voljom, što silom kupovine autorskih prava, zvezde kao što su Pink, Queen Latifah, Method Man, Redman i Peter Gabriel (ovaj poslednji je samo usemplovan).

Napišite komentar