Sa mužem ili sa ljubavnikom: Otkriveno sa kim žene više uživaju u seksu

Muževi će svojim suprugama pružiti više užitka nego ljubavnik tokom seksa za jednu noć, a veća je i verovatnoća doživljavanja orgazma, pokazalo je istraživanje sprovedeno u SAD.

U prošlogodišnjoj studiji Univerziteta Florida učetvovalo je više od hiljadu žena, starosti od 18 do 71 godine, koje su odgovarale na pitanja o svom seksualnom životu.

Kako se pokazalo, seks je ženama bolji s muževima nego sa slučajnim partnerima za jednu noć.

S dugoročnim partnerom, piše Dejli Mejl, ženama raste i verovatnoća da će doživeti orgazam.

Američki naučnici misle da razlog tome to što seks i ljubav idu ruku pod ruku i da pred pravom romantikom sve drugo pada u vodu.

Žene u dugim vezama, pokazala je studija, u proseku su imale 15 posto više orgazama od žena koje nisu u vezi, a i svoje su seksualno zadovoljstvo ocenile 10 posto većim od solo žena.

‘Jedno od mogućih objašnjenja je da ženama za postizanje seksualnog vrhunca treba prefinjenije dodirivanje od običnog snošaja’, kaže psihoterapeut Filip Hodson i dodaje i da je eventualna trudnoća mnogo nezgodnija u nesigurnim odnosima.

13 komentara
 1. Luda zena andjelka ti si luda

  Sve je potpuno netacno sa svojim muzem uzivam u ljubavi osjecam strast i emocije i jurim ga svaku noc da spavamo. Ja bez njega ne mogu da zivim. Tako da orgazam stalno snjim dozivljavam redovno bez ijednog promasaja. Tako da za mene ne postoi drugi muskarac jer on je prvi pravi i poslednji.

 2. Duk muk

  Ubi nas testosteron i rogovi.Ove zu Adama zajebale u Raju a kamoli nas ovnove.Sve je to na isti kalup pravljeno.Ti radi s drugi odradi.

 3. Duk muk

  Ubi nas testosteron i rogovi. Ove su Adama zajebale u Raju a kamoli nas ivnove. Sve je to na isti kalup pravljeno.Ti radi s drugi odradi.

 4. FILIP

  Ma nema sanse,da neki muz predlozi zeni posle vise godina braka:“Okreni se,da ti ga stavim u guzu“. Posle vise godina braka,priznao to neko ili ne,javlja se prosto neki rodbinski odnos,izmedju muza i zene.Muskarac vise nece da se skine go pred zenom,sramota ga je ,da mu zena uzme penis u ruke i slicno.Sa ljubavnikom,sve je normalno,sve je dozvoljeno i pozeljno.

 5. Anonimni

  Čuj, prefinjenije dodorivanje…ljubavnk hoće što pre da utera i da nestane.Neke u tome vide i čar, ali taj se vraća i ne da joj mira.Nije on nestao za stalno, nego za to veče.Recite ljubavniku da ste sa njim zatrudnele i pogledajte reakciju.Ima da nestane za sva vremena.

 6. Klavir štimer

  Dragi moji, sex je jedno uzvišeno stanje emocija, želja i potreba.Ukusi i šamari se razlikuju, nema dva ista.Živite život koji vama odgovara, a ne prema nekom šablonu i bićete srećni. Čim vas „kalupiraju“ vi ste postali ono, što u stvari niste, ali ste na to pristali, kako je to lepo Nušić rekao, „Zbog sveta“.Uživajte, život je samo jedan, i gledajte da Vaš bude po vašem ukusu.

 7. Anonimni

  To ni Bog ne zna.Ženski mozak je veštačka inteligencija.

 8. Docta

  Zenama dosadi seks sa muzem vec nakon 2 godine braka. To je i naucno dokazano. Postane RUTINA.

 9. Anonimni

  Šta je ljubavnik ili ljubavnica???Jednokratna upotreba.Ako hoćete sex, ne smete da se vežete ili zaljubite, a možete kući odneti neku polni bolest, ako ne koristite zaštitu,Posle kreće cirkus.Svi što šaraju su kompleksaši, nebitan je pol.

 10. ANDREJ

  Apsolutno nije tacno,da je zenama prihvatljiviji seks sa muzevima,nego sa ljubavnikom.Prvo,evidentno je,da posle vise godina braka,dolazi do zasicenosti oba partnera.Drugo,sve sto je bracni staz duzi,javlja se jedna vrsta stida, kod oba bracna partnera.Sa ljubavnikom je stvar obrnuta.Nema stida,sve je dozvoljeno.Koja zena ce posle dvadeset godina braka,svom muzu priustiti oralno zadovoljstvo,sa gutanjem sperme.To rade samo sa ljubavnikom.!

  1. Anonimni

   Bato, ako ti ne guta prvi put, to znači da ni za disi nisi.I posle 20 godina , ako si njen, ima sve da uradi, samo da te zadrži.

 11. Anonimni

  Ajde nek neko pokusa da mi odgovori na ovu temu;Supruga priznaje posle 25 godina da je abortirala .Raznim racunicama dokazano je da nije zacela sa muzem .Sta je cilj supruge pred smrt da to prizna .Jer kolko znam to je trebala uciniti pre 25 -dvadeset pet godina.Strah od razvoda i gubitka lagodnog zivota ,probanje „zabranjenog voca“ sta .AJDE ZENE OBJASNITE !Ili da ponovo procitamo poslednju recenicu iz clanka?

 12. Anonimni

  Rezultatu su vjerovatno tačni, ali su vam objašnjenja netačna. Sa stalnim partnerom je sve poznato, nema uzbuđenja psihičkog, a često ni emocija, pa je orgazam obezbjeđen jer je OPUŠTENOST veća .

Napišite komentar