U trendu

Sanjali ste preljubu

Neki za snove kažu "što je babi milo, to joj se i snilo", neki ih smatraju znakom za ovo ili ono, na većinu snova se uglavnom ne obrati pažnja, čak i ako ih zapamtite, ali nekada umeju da vas uznemire, posebno kada dotaknu neko osetljivo mesto. Recimo, sanjate da ste prevarili voljenu osobu.
Konkretan primer: od voljene osobe ste često razdvojeni, bilo zbog toga što se radi o vezi na daljinu, ili zato što ona često ide na poslovna putovanja. Vi i ta osoba se jako volite, srećni ste kada ste zajedno, ali je mnogo vremena koje provodite odvojeno. Vi ne biste počinili preljubu, sigurni ste u to, a opet, nekoliko puta vam se desilo da sanjate ili da ste prevarili voljenu osobu, ili da o tome ozbiljno razmišljate, i to ne s nekim ljudima koje ste samo u snu videli, nekim nepostojećim likovima, već s osobama koje znate i u stvarnom životu. Premda vam ne pada na pamet da samo otrčite i pokušate da ponovite ono što ste sanjali, možda se pitate znači li to nešto – a možda se i osećate krivim.
Nema nikakvog razloga za osećaj krivice, jer ništa loše niste uradili. Nad snovima nema kontrole, niti možete da budete krivi jer ste sanjali ovo ili ono. A možda će vam biti lakše ako znate da su snovi o prevari sasvim uobičajena pojava kad su partneri često i/ili dugo razdvojeni. Plus, kad ste često i/ili dugo razdvojeni od voljene osobe, normalno je i da se povremeno osećate kao da zapravo niste u vezi – a onda će i lakše da padne na pamet seks s nekom drugom osobom.
A otkud sanjanje osoba koje znate, znači li to nešto? Najverovatnije se radi o tome da te osobe imaju u sebi nešto što vama veoma prija, i što vam, moguće, nedostaje. Recimo, neka od tih osoba je blizak prijatelj koji je uvek tu kad vam je neko potreban. Ili se radi o osobi koju smatrate privlačnom, a vaš privlačni partner vam baš nedostaje. Ili… Nešto već postoji kod tih osoba što vam trenutno, dok ste razdvojeni od voljene osobe, nedostaje pa zato to sanjate.
U svakom slučaju, ovakvi snovi nisu ni za zabrinjavanje niti se zbog njih treba osećati krivim – uobičajena su pojava, a niste zaista učinili ništa loše. Što se razdvojenosti od voljene osobe tiče, proći će valjda i to, pa će se i uznemirujući snovi promeniti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar