U trendu

Savršena seks poza za parove koji su prezaposleni i često su umorni

Želja postoji, ali ste oboje potpuno iscrpljeni od svakodnevnog stresa? Naravno, tada nema nekih fizički zahtevnih položaja. Kako bi ipak zadovoljili svoju požudu, isprobajte „swaddling. Ova seks poza nije samo vrlo erotična, nego se naročito preporučuje kada ste oboje umorni ili ležite u krevetu napola u snu.

‘Swaddling’: šta je to zapravo?

Sjajna stvar je što se ovaj seksualni položaj zapravo ne odnosi na jedan određeni položaj. Kod tehnike „povijanja“ je mnogo više reč o tome da osećate sopstvena tela i doživite vrhunac čvrsto obavijeni jedno oko drugoga. Blizina i puno fizičkog kontakta čine „swaddling“ erotskim i vrlo intimnim u isto vreme.

Nakon što ste se ušuškali i polako i senzualno uljuljali u vrhunac, on ostaje u partnerki i zajedno zaspite. Naravno, penis se prirodno opušta preko noći, ali nema apsolutno ništa loše u tome da sledećeg jutra, odmorni, nastavite s uzbudljivim položajem.

Evo kako funkcioniše ‘swaddling seks’

Pre nego što isprobate „swaddling“, svakako prvo razgovarajte o tome sa svojim partnerom. U suprotnom, naravno, može pogrešno da shvati ako zaspite dok vodite ljubav.

Kako bi „swaddling“ bio zaista opušten, najbolje je odabrati pozu koja je udoban i to ne samo vama, nego i vašem partneru. Naime, „cilj“ je da oboje možete fino zaspati s užitkom i ostati jedno u drugome. Idealno celu noć.

Savet stručnjaka je položaj kašike. U ovom položaju oboje ležite na boku. On leži iza partnerke, priljubljen uz nju tako da oboje mogu zaspati u ovom položaju nakon seksa, piše Miss7.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar