U trendu

Scenografija i vreme za vođenje ljubavi

Veoma je lako po različitim časopisima i magazinima naći tekstove o raznoraznim seksi lokacijama za vođenje ljubavi. Tu su i uputstva za intimnu kupku, preporuka o satenskim čaršavima, predlog o velikom broju sveća, kamin je obavezan…

U praksi, satenske čaršave kod nas ne možete da nabavite, paljenje velikog broja romantičnih sveća traje beskrajno dugo, kamin većina nema, a i ako ga imate, velika je verovatnoća da će se dimiti (zadimljena soba nije nimalo seksi). Intimna kupka? Jedino ako vam je kupatilo takvo da intimnom kupkom ne napravite poplavu (hej, neko – to jest, vi – treba posle toga i da obriše celo kupatilo; drugim rečima, intimne kupke funkcionišu ili ako imate poslugu ili ako ste u luksuznom hotelu).

U popularnu scenografiju spada i seks u prirodi, na plaži ili u kolima – samo što se lako može desiti da otkrijete da ne volite da vas „izjedu“ insekti u prirodi (a i ko bi se unapred setio da ponese ćebe za podlogu?), na plaži se bojite da neko ne naiđe, u kolima kakva većina u ovim krajevima ima možete jedino da se ušinete…

Šta to znači? Da nećete voditi ljubav? Nadamo se da ne! Jednostavno, ne obazirite se toliko na scenografiju; ne obazirite se ni na uvreženu ideju da je za vođenje ljubavi neophodno da imate bar dva sata slobodnog vremena (i još da se potrefi da oboje u isto vreme imate ta dva sata).

Ukratko: ne postoji idealna scenografija niti idealno okruženje za vođenje ljubavi. Intimnosti mogu biti fenomenalne na izgužvanoj posteljini kreveta koji vas je mrzelo da namestite – ili bilo gde drugde u stanu. Možete uživati u vođenju ljubavi u onih pola sata koje oboje istovremeno provedete kod kuće.

Idealno mesto i vreme za vođenje ljubavi? Bilo gde (ako vas tamo neće uhapsiti) i bilo kad. Uživajte!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.