U trendu

Seks „iz prijateljstva“, glavni razlozi zašto nikad ne uspeva

Problem je što uvek nešto pođe po zlu, a na kraju prijateljstvo ispašta, prenosi Prva.rs. Pre nego uplovite u odnos u kom imate samo fizički dodir s nekim bez romantike, pročitajte šta sve može da se dogodi.

1. Iako ste sada na istoj strani to može brzo da se promeni
Oboje želite vezu bez obaveza, a onda jedno od vas razvije osećaje. Možda na početku i niste bili zainteresovani za emocionalnu povezanost, ali nekoliko meseci kasnije prioriteti vam se menjaju.

2. Neko će to prekinuti
Ako ntko od vas ne razvije osećaje, jedno će taj odnos naglo prekinuti. Ući će u vezu s nekim drugim i shvatiti da mu je dosta ovog odnosa.

3. Videćete da flertuju s drugima
Prijatelji ste i želećete da se družite i van spavaće sobe, a to znači da ćete ih videti kako flertuju s drugim ljudima. Iako nekima to nije problem, barem ne napočetku, ljubomora se kad tad razvije.

4. Menja se situacija u vašem društvu
Ne morate da radite ono što bi vaši prijatelji želeli, ali ako spavate s nekim iz društva, promeniće se način na koji gledaju na vas dvoje. Možda neće svi to podržavati, pa ćete se naći u neprijatnim situacijama.

5. Vaše prijateljstvo verovatno je odmah uništeno
Možda, možda uspe vaš plan da budete prijatelji s povlasticama, a kada vam to dosadi nastavite da budete samo prijatelji. Ovaj scenario veoma retko se događa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.