U trendu

Seks na plaži, da ili ne?

Jedna od čestih romantičnih i/ili strastvenih predstava vođenja ljubavi je ona o seksualnom odnosu na plaži. U praksi, nešto takvo može se pokazati kao veoma nezgodno i prouzrokovati povrede – bolja je ideja vođenja ljubavi dok imate pogled na plažu i miriše vam more.
Da zanemarimo sad koliko bi bilo problematično da pronađete plažu na kojoj ćete imati dovoljno privatnosti. Recimo da je pronađete, da niste u opasnosti da vas gleda neko sa strane ni da budete optuženi za nemoral na javnom mestu. Gde ćete voditi ljubav? U moru? To je nezgodno, kao i bilo koji način vođenja ljubavi u vodi, jer voda ispira telesne tečnosti, računajući i one koje se luče da bi seks prošao glatko, pa bi to moglo da bude poput trljanja nasuvo – bolno, i još nekoliko dana bi vas previše bolelo da ponovo vodite ljubav. Uz to, more može biti slobodno od drugih kupača, ali ne i od raznih morskih stvorenja – s nekima od njih ne želite bliski susret u trenucima strasti s voljenom osobom.
Onda na obali, van domašaja vode? Zamislite pesak koji vam se svuda zavlači, u guzu, u intimne delove tela (moguće je i bolno struganje), zamislite kako škrgućete peskom među zubima… Možete poneti peškir na koji ćete leći, ili ležaljku, ali zaštita od peska biće samo delimična, naročito ako ima vetra ili povetarca. Kamenita obala? Jako neudobno i potencijalno prilično bolno.
Ne kažemo, vođenje ljubavi na moru može biti i strastveno i romantično i doneti vam veliko uživanje. Ipak, izbegavajte plažu ili vodu – biće vam znatno prijatnije u sobi s pogledom na more, dok osećate miris mora, a nema nikakvih morskih stvorenja niti peska koji bi vam se uvukli tamo gde ne treba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.