U trendu

Seks poza koje se muškarci užasavaju, a zapravo je fantastična: Ko nije probao, ne zna šta propušta

U moru seks-poza postoje one teško izvedive, one lakše izvedive, neke su manje uzbudljive, neke više, a neke su čak pomalo i tabu. Recimo, položaj pod nazivom „amazonka“ omiljen je među dominantnijim ženama koje vole da preuzmu inicijativu u životu pa tako i u krevetu, ali opet veoma je nepopularan među muškarcima jer se oni ovaj put nalaze s donje strane u misionarskom položaju.

Očigledno je već iz samog naziva „amazonka“ da je ova seks-poza dobila ime po Amazonkama mitskim ženama ratnicama koje su prema priči bile znatno veće i jače od muškaraca, koje su bile vrhunske ratnice, lovkinje i jahačice.

Oboje će uživati

Dakle, u ovoj pozi muškarac leži na leđima i noge su mu savijene u kolenima te njima obuhvata struk žene. Žena sedi na muškarcu i praktično upravlja celom situacijom.

Upravo zbog toga je ova poza manje popularna i čak mrska muškom rodu, ali ko nije probao zaista ne zna što propušta. Ovo poza, piše Men’s Health, i ženi i muškarcu pruža dodatan užitak upravo zbog položaja polnog organa, dodatnog trenja, udobnosti i jače stimulacije klitorisa i penisa. Uz to, partneri se gledaju oči u oči i muškarac će iz sasvim druge perspektive moći da gleda svoju partnerku kako uživa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar