U trendu

Seks poza slona pruža divlje orgazme i uživanje, vrlo je jednostavna i ugodna, začiniće vam seks

Ako tražite način da uvedete nešto novo u svoj seksualni život, a da to uključuje bliskost i intimu, onda bi ova seks poza mogla biti nešto za vas.

Poza slona možda zvuči malo komplikovano, ali to je zapravo jedna od jednostavnijih poza koje se nalaze u Kama Sutri, a podjednako je ugodna za oba partnera.

Poza je osmišljena tako da cilja ona stvarno superosetljiva mesta, a to je prilično dobra pozicija za isprobavanje kad niste raspoloženi za nešto previše komplikovano.

Inspirisana je parenjem slonova, ponekad poznata kao „držanje slona“, i omogućuje muškarcu da pogodi sva mesta koja će vam pružiti zadovoljstvo.

Kako napraviti pozu slona?

Ova poza je laka da se uradi. Žena treba da legne na stomak s bedrima jedno uz drugo. Verovatno je najbolje to učiniti na krevetu, sofi ili na mestu na kojem će vama i partneru biti prijatno, piše Daily Star.

Muškarac ulazi od pozadi i moraće podupreti svoju težinu na rukama dok su iznad žene. Žena treba podići gornji deo torza s kreveta (ili gde god da leži) kako bi se mogla približiti svom partneru kako bi mogli maziti ili šaptati slatke stvari, ako vam se to sviđa.

Kako pozu učiniti intenzivnijom?

Postoje određene stvari koje mogu pomoći dubljem prodiranju. Seks će postati intenzivniji ako žena nagne svoje telo unazad.

Kako bi još više pojačao orgazam, žena može stisnuti svoje mišiće i prekrstiti gležnjeve. To će omogućiti muškarcu da oseti kontrakcije.

Imajući sve to na umu, ovo je jednostavna poza vredna je pažnje jer će se sigurno svideti svim stranama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.