Seks saveti koje ćete odmah poželeti da isprobate!

Bilo da ste u vezi ili braku, nije na odmet da malo začinite ljubavni život

Odlažite seks ceo dan

Počnite jutro seksi porukom, zatim pošlajite neku seksi fotografiju i napišite šta biste želeli da radite. Kada budete zajedno kući, šetajte se u vešu, ali izbegavajte kontakt neko vreme. Kraj će biti savršen.

Otvorite prozore, ali zatvorite zavese

Povetarac na goloj koži i uzbuđenje zbog intimnosti pored otvorenog prozora ili balkonskih vrata svakako morate da probate, savetuje Harlan Kohen, autorka knjige “Getting Naked”. Osećaj da bi zavese svakog trenutka mogle da se pomere, dodatno jača uzbuđenje.

Isprobajte novu pozu

Iako možda mislite da ste isprobali sve moguće pozicije, sigurno ima nešto što još niste iskusili. Nova poza može biti jako podsticajna.

Prstima prelazite jedno drugom po glavi

“Na temenu je puno završetaka nerava, i zbog toga ne čudi užitak koji pruža masaža glave. Osim toga, to će uzburkati hormone poput oksitocina zbog kojeg ćete se osećati još više povezano”, objašnjava Ian Kerner, autor knjige “She Comes First”. Na ovaj način možete da produžite predigru, a ako se pritom skinete i krenete prstima na dole, zadovoljstvo je zagarantovano.

Iskoristite kockice leda

Lagani osećaj hladnoće koji čini kockica leda stimuliše nerve i pruža neki novi osećaj. Prelazite kockicom po bedrima, a ukoliko vam sve bude smešno, prihvatite igru. Seks i treba da bude zabavan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.