Seks u krevetu je super

Gledajući filmove i serije, čitajući razne predloge o tome šta biste sve mogli da isprobate u seksu, krevet počinje da vam deluje kao nešto dosadno. A nije – postoji razlog zašto se parovi i dalje najčešće opredeljuju da ljubav vode baš u krevetu.
Seks na podu (ponegde se i oderete zbog trljanja o tepih, ali nema veze, baš je žestoko bilo). Seks na kuhinjskom stolu, na kuhinjskom podu (pločice umeju da budu neudobno hladne), na sudoperi (hm, kuhinja baš pruža razne inspiracije za seks). Seks u kupatilu – u kadi, pod tušem, na veš-mašini (neki sanjare o seksu na veš-mašini dok radi centrifuga, pitanje je koliko je to izvodljivo). Seks uza zid. Seks u liftu. Seks napolju (uz mogućnost da vas neko vidi, pa i da vas uhapse zbog nedoličnog ponašanja na javnom mestu). Seks u automobilu. Seks ovamo, seks onamo… Uz sve moguće predloge može izgledati kao da je seks u krevetu nešto potpuno prevaziđeno, samo za one nemaštovite.
Seks u krevetu i te kako ima svojih prednosti. Udobno je. Ako je u vašoj spavaćoj sobi, imate privatnost i niko neće doći da vas hapsi zbog toga. Čista, mirisna posteljina takođe može da doprinese uživanju, kao i to što ste na teritoriji na kojoj se osećate bezbedno. Jesmo li pomenuli da je udobno?
Ne kažemo da se morate ograničiti samo na krevet. Svakako da su povremeni eksperimenti i promene dobrodošli, inače sve postaje dosadno. Ipak, nema razloga da sebe smatrate dosadnom, nemaštovitom osobom, niti lošim ljubavnikom ili ljubavnicom ako vam je, nakon raznoraznih eksperimenata i promena, i dalje omiljeno mesto za seks baš krevet – da i ne spominjemo da za varijacije i eksperimente i krevet pruža nebrojene mogućnosti.
Gde god da vodite ljubav, glavno je da uživate i vi i voljena osoba. A ako je mesto na kome najviše uživate vaš sopstveni krevet, super, on vam je bar uvek dostupan. Ukoliko neki drugi par više uživa negde drugde, njihova stvar, vama je bitno gde uživate vi i vaš partner ili partnerka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.