U trendu

Seksi stvari za kojima žene potajno žude

Anketa sprovedena među damama na sajtu Thefrisky.com, pokazuje da nekih vrsta nežnosti, ali i grubosti, nikad dosta.

Javne strasti

Nije baš da sve žene žude za seksom na javnom mestu (koji, istina, može biti jako dobra, ali i jako loša ideja – treba znati proceniti situaciju, vreme i mesto), ali čini se da većina dama voli razne načine razmene intimnosti u javnosti. Makar to bili zagrljaji, usputni poljupci ili nežno držanje za ruku, vole da drugi znaju da su voljene.

Igra dominacije

Čini se da bi mnogo žena želelo da isproba neki oblik sado mazo igrica, kao npr. da partner samoinicijativno dođe, veže ih za krevet i ”muči” barem sat-dva. Iste stvari bi neke od njih volele da priušte svom partneru, ali se plaše da im to priznaju zbog straha kako bi partner mogao da reaguje. Ako se osećate sigurno i voljeno pored svog partnera, ne bi trebalo da se ustručavate da mu priznate bilo kakvu svoju želju ili maštariju jer svi vole da začine stvari u krevetu.

Spenking

Žene smatraju da su lagani udarci po guzi veoma seksi i volele bi da ih češće dožive, bilo u predigri, bilo za vreme seksa. S obzirom na to da momci vole zadnjice svojih nježnijih polovina, nemojte se stideti da im kažete šta vas pali. Sve je to potpuno normalno, koliko god vam se možda činilo smešnim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.