U trendu

Seksualnu pozu „vodoinstalatera“ poželeće svi da isprobaju, omogućava nezaborav

Da vratimo žar u ljubavni odnos, najbolje je da isprobavamo nove seksualne poze koje će nam pomoći da upoznamo sebe, a partneru omogućimo nezaboravno iskustvo.

Seksualni terapeuti ističu da svaka seksualno aktivna osoba na ovome svetu ima neki fetiš, odnosno seksualnu preferenciju. Iako se fetiši obično vezuju uz ekstreme, to zapravo nije istina.

Fetiš je svaka radnja pod čaršavima koja nam pruža zadovoljstvo. Istraživanja su pokazala da je najčešći fetiš igra uloga, u kojoj partneri oblače uniforme kako bi na trenutak maštu svoga partnera pretvorili u stvarnost.

Psiholozi kažu da uniforme predstavljaju svrhu i hrabrost, ali i ljubav prema određenoj profesiji. Zainteresovani, strastveni i spretni muškarci su bolji ljubavnici, pokazuju istraživanja. Policajci, vatrogasci ili vodoinstalateri, najčešće su uloge koje žene traže kod muškaraca.

Kako izvesti pozu „seksi vodoinstalatera“?

Jeste li znali da postoji seksualna poza u kojoj se žena pretvara u seksi vodoinstalaterku? Takozvana „vodoinstalater poza“ je novi oblik seksualnog ponašanja koji uključuje oralni seks. Dakle, kod poze seksi vodoinstalatera žena izgleda kao da „poverava šta ima ispod umivaonika“.

Kod ove poze muškarac kleči, a žena leži na leđima, glavom okrenuta prema njegovim preponama pa izgleda kao da popravlja umivaonik.

Iako na prvu ova poza izgleda kao da u prvi plan stavlja zadovoljstvo muškarca, to zapravo nije tako. U ovom položaju muškarac ima slobodne ruke koje može iskoristiti za strastvene dodire pa bismo ovu pozu mogli gledati kao seksi uvertiru u pravu igru.

Ovo je savršena poza za parove koji vole razmenjivati dominantne i submisivne uloge. Osoba koja prima zadovoljstvo u ovoj pozi ima kontrolu pokreta, a osoba koja pruža zadovoljstvo ima mnogo bolji pristup „muškim organima“ nego u klasičnom položaju oralnog seksa.

Kod oralnog seksa nije samo penis u prvom planu, treba se pozabaviti i muškom G-tačkom, rekao je seksaulni terapeut Sakši Tiko.

Muška G-tačka je prostata. To je žlezda koja se nalazi otprilike pet-sedam centimetara od anusa, na prednjoj strani analnog kanala i neposredno ispod bešike i stimulacijom ovog mesta dovešćeete muškarca do nekih novih seksualnih iskustava,prenosi 24sedam.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)