Sezona svadbi (2)

Obe ste se opredelile za ono što vam trenutno najviše odgovara, vaši izbori su podjednako dobri i nikakvog razloga za zavist nema.

Jednom kada ste unapred raščistile sa sobom da ste uspešna žena, a ne luzer koji na svadbu dolazi sam (što će mnogi, svesno ili nesvesno, želeti da verujete), pripremite se i za to da na svadbi uživate. Super ćete se obući, igrati koliko god to želite (ili, ako je to više po vašem ukusu, prebirati po đakonijama koliko god želite), a ako predviđate da bi svadba relativno brzo mogla da vam postane dosadna a mladence dobro poznajete, unapred im najavite da imate obaveze zbog kojih ne možete dugo da ostanete – tako ćete imati odstupnicu ako vam stvarno bude dosadno na venčanju, ma iz kog razloga da vam bude dosadno.

Nije nemoguće ni da ćete na svadbi upoznati nekog – oko 55 odsto singl muškaraca vidi svadbe kao super priliku da upoznaju nekog, a s obzirom na to koliko se na venčanjima pije, vrlo je verovatno da im neće biti teško da skupe hrabrost i priđu ženi koja ih zainteresuje. Ipak, tu je dobrodošla mala doza opreza – potrudite se da vi ne popijete previše. U suprotnom rizikujete da vas previše povuče atmosfera svadbe i da sebe sledećeg jutra zateknete s muškarcem za koga vam je jasno da bez vašeg pijanstva i toga što ste na svadbi pomislile „Hoću i ja ovako!“ ne bi imao ni najmanje šanse da vas zainteresuje – ako uopšte budete mogle da se setite njegovog imena.

Svadbe su, u suštini, super događaji – prilika za lepe emocije i lep provod. Takve mogu da budu i ako ste singl a već ste, po mišljenju konzervativnijih (i znatno starijih od vas) osoba „prošle najbolje godine za udaju“. Samo se unapred podsetite da ste sjajna uspešna žena, pazite da baš žestoko ne preterate s „ićem i pićem“ – i lepo se provedite!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.