U trendu

Signali koji odaju da vas partner vara!

U mnogim brakovima i vezama se kad tad pojavi sumnja u partnerovu vernost, zbog čega je važno biti miran i posmatrati sledeće stvari.

Živeti sa sumnjama o prevari je nešto najgore što može zadesiti osobu u vezi, zbog čega je važno presabrati se i razmisliti dobro o prirodi odnosa. Naravno, uvek postoje mali znaci koji mogu da vam potpomognu da shvatite da li su vaše sumnje osnovane, ili su plod straha.

To najbolje zna Džulija Hartli Mur, privatna dektektivka sa Novog Zelanda, koja je specijalno za britanski “Dejli mejl” podelila svoja iskustva. Prema njenom mišljenju, ključno je da obratite pažnju na sledeće stvari:

Male promene u ponašanju

Jedan od prvih znakova je nagla tajnovitost i potreba da se osame. Ujedno, partner tada postaje osetljiv na svoj mobilni telefon, te pazi da li ćete ga uzeti u ruke, dok ranije nije imao takvih problema.

Često spominjanje neke osobe

Ako vaš partner naglo počne da govori o nekoj osobi, ili samo da je spominje imate razlog za sumnju. U slučaju da o toj osobi govori ružno, takođe se možete zapitati o prirodi njihovog odnosa jer to mnogi rade samo kako bi vas udaljili od nje.

Ne pronalazite račun za telefon ili kreditnu karticu

Ovo takođe može biti jedan od znakova prevare, jer partneri često kriju pozive ili troškove.

“Klasičan je slučaj da žena nakon Dana zaljubljenih nađe račun za poklon koji uopše nije dobila”, objasnila je Julija. Ona je na kraju dodala da je važno da imate dokaz, jer u suprotnom, ako ga optužite, daćete mu do znanja da niste sigurni i ostavićete mu prostor za poricanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar