Skoro dve trećine žena mašta o ovome dok vode ljubav sa svojim partnerom

Više od polovine ljudi mašta o seksu s nekim drugim dok to rade sa svojim partnerom, a najčešće je reč o nekoj poznatoj osobi, pokazalo je najnovije britansko istraživanje.

Međutim, zanimljivo je da to češće maštaju žene, čak 62 posto njih priznalo je da to redovno radi, dok isto otkriva 56 posto muškaraca.

Zamišljanje nekog drugog u akciji obično se događa usled seksualne rutine koja je dosadila, ali nije nužno usmereno protiv partnera, već se svodi na fantaziranje, piše The Sun.

Žene su tako priznale da maštaju o filmskim zvezdama poput Danijela Krejga, Bred Pita, Bredlija Kupera, a ima i onih koje pored sebe zamišljaju Džastina Bibera.

Muškarci su takođe naveli glavne glumice u njihovim fantazijama, od Rijane i Kejti Peri do Lejdi Gage, Rite Ore, Kejt Bejkinsejl i Dženifer Eniston.

I muškarci i žene su u studiji koja je obuhvatila preko 8.300 ispitanika priznali su da u krevetu ponekad zamišljaju i bivše partnere ili nekog s kime su proveli jednu noć.

Takođe, ženske fantazije su obično erotičnije, pa je preko 50 posto žena reklo da u krevetu s partnerom maštaju o seksu na plaži ili u nepoznatoj hotelskoj sobi, dok to čini tek 35 posto muškaraca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.