Šmeker koji je uzburkao javnost: Izbegavajte veze sa lepim ženama

Za Dena Rokinda saznao je ceo svet, kada je nedavno dao intervju za Njujork Post. U tekstu je kratko objasnio zašto više ne želi da se zabavlja sa atraktivnim ženama, a smatra se kompetentnim za takvu izjavu, jer je u svojih 40 godina zaveo mnoge, a kako je sam priznao, do tridesete je izlazio sa vrlo atraktivnim 20-godišnjakinjama, uglavnom plavušama, koje su u Njujorku radile kao modeli.

„Lepe žene dobijaju ogromnu pažnja pa postanu pune sebe“, otkrio je nekadašnji zavodnik, koji je otkrio kako se sada u potpunosti smirio sa ženom kakva mu je trebala – ona sa kojom može da razgovara.

Njegova verenica Karli Spindel se ne vređa na ovakve izjave. Den je nju opisao samo kao „mekšu lepoticu“. „Karli ne izgleda kao model, ali je stvarno lepa, i lepša od svih sa kojima sam ikada bio.“ „Muškarci dođu u određene godine kada im treba partnerka sa kojom se mogu povezati. Lepota je ionako prolazna“, izjavila je crnokosa Karli.

I jedno novo istraživanje s Harvarda potvrđuje Denove tvrdnje, jer su rezultati pokazali kako su lepi ljudi skloniji nestabilnim vezama. U prvom delu istraživanja istraživači su uporedili podatke najlepših glumica na Imdb-u i zaključili kako je većina njih bila u nesrećnim brakovima.

U drugom delu, žene su morale da procenjuju privlačnost muškaraca sa čak 230 fotografija, a pokazalo se da su oni najprivlačniji imali i najveću stopu razvoda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.