U trendu

Smeta mu kod nje u kupatilu

Po stereotipu, muškarci su ti koji su neuredni, dok su žene uvek sasvim čiste, fine i mirišljave. I opet po stereotipu, žene su te koje besne na muškarce zbog nereda koji naprave u kupatilu – voda na sve strane, dlake na sapunu, peškir samo bačen na pod… Međutim, i muškarce nerviraju neke stvari koje žena ostavi za sobom u kupatilu.

1. Mrlje od karmina na peškiru. Ne ostavljaju ih sve žene, kao što ne rade sve žene ni sledeće stvari koje ćemo navesti; muškarce nerviraju one koje to rade. Dakle, mrlje od ruža – ko još briše karmin lepim, čistim belim peškirom za kupanje? Ko god da to radi, ostavlja veoma ružan prizor u kupatilu i deluje krajnje odbojno.

2. Ženski donji veš pored peškira za lice. Nekim muškarcima je ženski donji veš fetiš, i svakako da im neće smetati da vide neki lep komad veša – ali će se malo kome dopasti ako ga vidi kako visi pored peškira za lice, naročito ako je taj peškir njegov.

3. Specijalne potrebe i bolesti. Muškarci znaju da se i ženama mogu desiti bolesti o kojima ljudi radije ne pričaju. Znaju i da žene imaju menstruaciju. Ipak, to ne znači da će želeti da u kupatilu na vidljivom mestu vide tampon ili uložak (naročito ne upotrebljen), niti da će želeti da vide kremu protiv gljivica na nogama ostavljenu na lavabou. Zaista nije problem skloniti te stvari u ormarić, tako da ne padnu u oči čim neko uđe u kupatilo.

4. Njena kosa. On jako voli njenu kosu, dugu, svilenkastu, mirisnu, predivnu na dodir… Nekim muškarcima nikad nije dosta njene kose – osim kad njena kosa zapuši slivnik. Nije teško upotrebiti mrežicu za slivnik koja će sakupiti opale dlake i nakon kupanja tu mrežicu očistiti.

5. Upotreba njegovih stvari. Ne radi se o tome da je on sebičan, ali zaista mu smeta kad ona brijač kojim on inače brije lice upotrebi na svojim nogama, pazusima i preponama, i on se kasnije iseče istupljenim brijačem. Ili, ako on koristi specijalan šampon, a ona u jednom pranju kose potroši sav njegov šampon.

Nemaju samo one zamerke na muško ponašanje u kupatilu – imaju i oni zamerke na to kako se u kupatilu ponašaju žene (ne sve, naravno, nego one koje tako postupaju).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar