Smotan ili šarmantan?

Neki muškarac vam se dopao ili je bar na momente izgledao zanimljivo (onda kada je bacao poglede ka vama, ne onda kada se glupirao sa svojim prijateljima), možda je skupio hrabrost da vam priđe, možda ste vi prišle njemu, tek, došlo je do toga da izađete zajedno. Kako se on ponaša tokom tog izlaska? Kakva bi trebalo da bude reakcija na osnovu njegovog ponašanja? Hoćete li ga videti ponovo, ili ćete "zbrisati" i odbiti svaki njegov sledeći poziv (pod pretpostavkom da ih uopšte bude)?
Neke žene će želeti da muškarac koji ih je izveo, makar to bilo samo na kafu, bude veseo, šarmantan, inteligentan. Želeće da ih on toliko šarmira da one prosto ne mogu da mu odole, da moraju ponovo da se vide s njim. Ako to muškarcu ne uspe, one će ga smatrati manje vrednim i dobro će porazmisliti pre nego što ponovo izađu s njim – ako uopšte izađu s njim (možda dok čekaju da se u njihovom životu pojavi neko superšarmantan).
Nekim drugačijim ženama biće simpatično ako se muškarac ponaša pomalo smotano (ne previše – neće im se nimalo dopasti ako im prospe crno vino na belu suknju). Shvatiće to kao znak da mu je veoma stalo da se pokaže pred njima, samo, eto, ne ide mu najbolje – toliko mu je stalo da se sav unervozio i da ni sam više ne zna šta radi. Neke žene će za ovakvu nervozu jednostavno imati razumevanja, dok će druge pomisliti kako je on "jadničak" i "uzeti ga pod svoje".
Ipak, ono čime se rukovodi najveći broj žena nije toliko da li je muškarac smotan ili šarmantan. Mnoge žene sklone su da veruju svojoj intuiciji, svom osećaju. Ako se osećaju poželjno u društvu tog muškarca, ako se osećaju dobro, ako im je lepo s njim, neće im biti bitno da li je on najveći svetski šarmer ili simpatični smotanko – zaključiće da ako je njima toliko lepo s njim, valjda je i njemu lepo s njima, i definitivno će želeti opet da ga vide, i opet, i opet – dokle god im je oboma dobro zajedno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.